Uff

Så blev det efterår på den kedelige måde. Alle elsker jo septembers himmel, der er så blå osv og gravenstenen der smager osv, men det her regn og grålighed og mørke i tide og utide, det er da smagsløst fundet på af naturen.

Jeg har brugt de sidste par dage (okay uger) på at æde som om min krop forbereder sig på at gå i hi. Jeg er også meget træt. Nej, jeg er ikke gravid. Bare træt og sulten. Og Klara er syg hele tiden synes jeg, og selv om jeg ikke synes jeg plejede at være typen der let blev syg, så er jeg åbenbart blevet den type. Men det er jo også så populært at udvikle sig. Og der er åbenbart ingen garantier for, i hvilken retning det sker. Så hver gang hun kommer hjem med en ny baktusse fra den nye børnehave, så tager jeg også lige en dag eller to med den. Jeg tror jeg har haft flere barns sygedage de sidste 2 mdr. end jeg havde i hendes samlede første 3 leveår.

I nat vækkede hun mig 4 gange ved at råååbe Moooooor, jeg snooootter hele tiden!! Og hvad så (råbte jeg indvendig), og så lagde hun sig ind i min fodende, oven på dynen og mellem mine ben. Lidt tungt. Lidt fastlåst sovestilling. Hvis nu vi bare havde den nye større seng sat op. Men selv om den er kommet, så mangler vi endnu madrasserne, fordi først havde vi ikke penge til dem, og nu er de ikke på lager for tiden.

Jeg har aldrig i mit liv værer så ruineret før. Jeg har tit syntes jeg ikke havde så mange penge, men jeg er typen der klager over INGEN penge – og så mener jeg i virkeligheden, at nu er der kun 700 kr. tilbage på dankortet og 1000 på min opsparing (og så hele kassekreditbanditten) og så de der sedler jeg har stukket til side i en æske, som jeg har glemt hvor jeg har sat. Jeg fandt engang 800 kr. i konvolutter i en skuffe, fra min fødselsdag et par år forinden. Nå, men nu er jeg rent faktisk ruineret. Hvis der er nogle som gerne vil købe en 2 vær. på amager, så kan de snart få den til en ret god pris!

Nå, men det er så også derfor jeg ikke har blogget så meget de sidste dage. Er bare forædt, fattig og forglemsom. Og det er ikke sjovt at skrive om, endsige at læse om, med mindre jeg kan få drejet det rundt og finde nogen at være vred på… det kommer nok…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Uff

 1. Marie skriver:

  Gør jeg altså også.

 2. tine skriver:

  altså nu vil jeg ikke lige fram sige jeg elsker dig 🙂 men jeg kan ikke undvære din blog sure indlæg eller ej. Vi er vel alle præget af det her humør, som kommer fordi vi ved at om lidt blir det mørkt kl 15,30 og solen står først op efter klokken %¤”##% og det skal finde os i frem til marts…
  Men husk nu at ind imellem kommer julen hvor der det er helt naturligt at tage et par kilo på.

 3. Jumulius skriver:

  …eller 300…

 4. Maya Åstrup skriver:

  Jeg elsker dig stadigvæk, men det ved du jo godt. 🙂

 5. Sismofyt skriver:

  Ingen anti-depri-lampe kan kurere at man føler sig fattig, når man er født med et shoppe gen :- )
  Ivørigt se så at få læst din bog færdig, den er super sød og kan bringe lidt varme i den kolde tid 😉

 6. julie skriver:

  Jeg er sådan set færdig med den – er ved at skrive anmeldelsen til Grith. Er i gang med Nynne 3 nu, og har Lipstick Jungle liggende… men du er spot on med det der fattigdoms-depression, sismofyt! Det lysner dog, da stoffer har fået sin første løn i dag, og min mor har sendt en tidlig julegave. Så nu kan jeg få vinterstøvler! Er jo blevet for koldt til alle de pæne sko.

 7. mariahønen skriver:

  Du må altså se at få dit gode humør tilbage, for jeg nyder at komme forbi og læse dine indlæg. Få dig en anti-depri-lampe og kom op på hesten igen 🙂

 8. kriss skriver:

  Tak for i går, det var rigtig hyggeligt – og det er sådan et dejligt hus i har fået jer, forstår godt i er glade!!

 9. Lena Hesager skriver:

  Seriøst (jeg har spurgt på afdelingsmødet i fredags).
  Jeg kender to, der hver kender en som leder efter en 2-værelses på Amager. Hvad er prisen? Send evt. et link/email-adresse, som jeg kan videresende.

 10. Julie skriver:

  Hej Lena. Tak – har sendt dig mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.