Velkommen hjem

Ihh, ja, velkommen hjem Julie. Du troede måske, at der fra nu af ikke skulle være flere uventede overraskelser eller irritationsmomenter. Hvordan kunne du være så naiv?

Skulle bare lige se, om vi havde noget i fryseren til i aften. Det havde vi da, men det var sjovt nok ikke særlig frossent. Og det er jo ellers hovedformålet med frysere. Eller? Men hvor er det dog skønt at komme hjem efter en dejlig uges ferie, til et køle/fryse-skab, der i mellem tiden har besluttet sig for at drage til køle/fryseskabenes evige frostmarker. Herligt.

Men så er det da heldigt, at resten af lejlighed er kold som is. Så vil jeg da bare opbevare mine hårdkogte æg, rester af steg og alt det andet min mor gav os med i en survival kit, inde i sofaen. Eller alternativt, i den snedrive der ligger ude på altanen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Velkommen hjem

 1. Grith skriver:

  Se på den lyse side, det var i det mindste ikke en stor tung kummefryser fyldt med rådne fisk, som du skulle bakse op på en trailer og på vestforbrændingen med vel….og som stank værre end noget du nogensinde har oplevet:-)

 2. kriss skriver:

  Så må din mor jo have tilgivet dig lidt – siden hun sender mad med hjem – eller også har hun bare indset at du er FORTABT – for altid 😉
  knus

 3. tine skriver:

  kan du ikke bare lægge snedriven fra altanen ned i fryserern?
  Og hvorfor har Stoffer egentligt ikke skrabet sne?? selvom det ligger på altanen skal det vel væk??? Eller er det bare en grille som husejere har?? Du ved dem med vaskesølje OG kummefryser.
  GODT NYTÅTR, Julie 🙂

 4. Suzy Q skriver:

  Velkommen hjem, Juliet 🙂 Lav fryser på altanen og æd al stegen.
  KH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.