Vi er syge – ynk søges

Øv, vi kom ikke til falster alligevel, for stoffer var ikke til at køre og sidde i en bil så længe. Så nu er vi allesammen syge. Jeg hoster og harker og snotter og kan ikke høre på det ene øre, og klara snotter og hoster og har tynde ildelugtende bleer og stoffer er influenza-sløj og sover og sover og ender jo så nok som mig, om et par dage. øv øvøv. Når nu nogen skal miste stemmen, hvorfor så ikke Klara???

Og lejligheden ligner lort, fordi ingen orker at rydde op eller vaske op eller støvsuge, og køleskabet er tomt og jeg har heller ingen penge, for slet ikke at tale om kræfter til at gå ud og handle ordentligt ind.
Hvorfor bor alle bedstemødre så langt væk, hvorfor kommer de ikke og passer os og laver suppe og the og sætter videofilm på maskinen og har hjemmestrikkede uldne sokker med? Hvorfor? Hvorfor går de på arbejde og spiller bridge og kører til vesterhavet på weekendture? Tænker de kun på sig selv, de gamle egoistiske mokker (syge-ironi – vi elsker dem jo)…

Jeg ringede endda til min 24 årige søster for at høre, om hun gad bruge en fredag aften på at komme og passe os, men hun er OGSÅ på vej til vesterhavet sammen med den ene ego-bedstemor!!
Kan man ikke leje reservebedster – nej, desværre ikke i min kommune. Måske man skulle forsøge sig med opslag på tavle i brugsen? Og ende med udmagret, pensioneret amager-arbejder-kone med dårligt sprog og for mange cerutter i kæften… bor simpelthen i helt helt forkert område, når det kommer til små lune bedstemødre, med hvidt hår i knold og hjemmestrik i tasken.

Har faktisk selv opskrift på minestronesuppe… men det kræver udmattende og omsust forsynings-ekspedition til irakisk grønthandler og er alligevel ikke sikker på at 1-årig hjemmeterrorist vil spise suppe – måske i kop?
Ender vel med at slæbe mig de 300 meter over i føtex amagercenteret og handle alt for dyrt og alt for meget trøstemad ind. Igen. Og tilbringe aftenen med bridget jones på dvd'en. Igen.
Åh, somebody, put me out of my misery.
kh julie – nu endnu engang med 80 kg. tungt hovede

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.