Vi ses om et par dage

Skal lige læse den nye Harry Potter. Stoffer tog en pause fra sit lejlighedsvise klaphatteri i dag og udviste super-kæreste tendenser. Han tog ud for at købe sko og kom hjem med den nye Harry Potter. OG sko! Nu har han også kun snakket om at han manglede nye sko i omkring 1½ år.

Det tegner godt med Harry nr. 6 og jeg forventer at sluge den i morgen og måske tirsdag, når jeg nu alligevel ikke har noget arbejde. Har dog lige legeplads date mandag med Anna og Yannie (fransk-canadier – derfor sært navn. Vil ikke have at I tror jeg omgås folk der ændrer deres navn efter dyrt og fjollet råd fra numerolog. No offense numerologer derude, men jeg synes bare det virker lidt… fjollet…) – nå, men også deres døtre sara og maya, som er Klaras veninder nede fra vuggestuen. Når nu alle mine mødregruppe veninder har forrådt mig og har fået arbejde og købt huse osv, så må jeg jo finde nye mennesker der går hjemme og kan fylde min hverdag. Anna er jo så på barsel med nr. 2, så hun er nem at lege med. Og Yannie er så fransk-canadier og arbejdsløs og går på sprogskole for at lære den danske sprog, som er en svær en. Har I forøvrigt nogensinde overvejet, hvor sødt det lyder når en 2 årig taler blandet fransk-dansk? Maya er så nuser, når hun gør det, og hun kan også alle de der franske gestus'er og hele kropssproget. Så står sådan en 2 årig der og trækker skuldrene op om ørerne og løfter uforstående hænderne og spørger ou est la mama de Klara?

Har haft oprydningsflip her til aften og har indtil videre befriet den samlede husstand for:

– en bøtte halvtom hvid maling, der vist nok er for gammel.

– 3 par sko fra gymnasietiden, som jeg ikke har haft på i knap 10 år, og som jeg hellere ville dø end ses i.

– et tomt barbermaskinehylster, medsamt garantibevis fra 1993, som min eks må have efterladt oppe i det øverste garderobeskab i entreen.

– flere af stoffers sko, som han ikke kunne huske han havde, og som har stået inde i skabet i entreen siden han flyttede ind for snart 3 år siden.

– et par uldtøfler der bestod mere af huller end af uld, som jeg har haft siden jeg fik dem til jul i 1994.

Og nu er jeg meget meget træt og må gå i seng. Det er virkelig udmattende at rydde op, for slet ikke at tale om, hvor allergisk man føler sig. Støv er klamt. Fandt også en del fuldstændig ubrugte tasker og sko, som Karin lige må se om hun gider sælge på Den Røde Sofa.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Vi ses om et par dage

 1. kristina skriver:

  AI har du ikke læst Harry endnu? bliver du så sur når jeg siger at Harry blive slået ihjel af Kim Possible på en af de sidste sider og der dermed ikke rigtig er basis for en bog nr 7?. Hvis der er mere di vil vide, så lad mig høre, jeg læste den i sommerferien.
  knus
  Kristina

 2. Julie skriver:

  Kæft du er en festdræber, kriss. Spøg ikke med slutninger – ved du ikke, at den slags kan udløse dødsstraf?

 3. Karen skriver:

  Det var Darth Vader som gjorde det!!

 4. Carina skriver:

  Et par dage?? Det var lang tid, du burde kunne nå det på en hvis du læser igennem.
  Den er god, men helt klart en forløber for den sidste, lidt ligesom en toer i en triologi, hvis du forstår.

 5. kristina skriver:

  ja ok Karen har ret – det var faktisk Darth Vader, men han blev lokket af Kim Possible!

 6. Grith skriver:

  Jamen god fornøjelse! Jeg læste den da den kom ud på engelsk og kan varmt anbefale den, har faktisk lovet mig selv at læse alle Potter bøger forfra for at kunne anmelde den nye på dansk….så det er vist noget der skal ske denne uge:-)

 7. tine skriver:

  har også lige købt bogen idag og regner stærkt med at tage den med på ferie. Så kan resten af familien gå ture og al det der, bar ejg får min Harry Potter i fred 🙂 Uhh, kan næsten ikke vente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.