Vikarer søges

– nej, ikke til mig selv. Selv om det er en god ide, sygdom og alt taget i betragtning… Mor-vikar søges. 24 timer i døgnet. Må være villig til hvad som helst, have ekstremt høj smerteterskel, ikke behøve søvn og kunne alle børnesange i verden. Skal smile gennem regnen og kunne brodere haiku digte om den altomfavnende kærlighed på liberty-patchwork sengetæpper. Øjeblikkelige opgaver: der skal bages en kage til vuggestuens sommerfest 16.30 i morgen OG laves en form for hovedret til buffet til BØRNEhavens sommerfest, OGSÅ i morgen, kl. 17. Kan du spalte dig op og være to steder på een gang, er jobbet dit uden forudgående samtale. Husk, du skal også på arbejde i morgen, og har så ca. 1 time og 10 min. til at have begge retter klar, når du kommer hjem.

Nå. Spøg til side, som de siger.

To vikarer søges. Bibliotekar vikarer.

Vi havde jo stor succes sidst vi skaffede min veninde AC en ny bibliotekar derude i Brøndby-Øster (eller er det Vester?? Jeg har stadig lidt feber…)

Nu skal de bruge to til, og så kommer de jo straks tilbage til kilden, ikke sandt?

Du må gerne være nyuddannet og overgearet frisk, men det er en fordel hvis du har erfaring med DDELibra og udlånsvagter, for det er det, du skal tage dig af til en start, mens de andre bygger et kulturhus færdigt, eller noget. Foreløbig er vikariaterne 37 t/ugen i juli-aug (men er du stadig studerende kan du arbejde deltid til september – det er da et godt tilbud!) Man skal til samtale, så der er ingen garantier bare fordi du har læst det på en eller anden crazy feberhed blog.

Så bib-læsere – hvis I kender nogen, der kender nogen, så giv beskeden videre. Gør nogen glade, ik? AC har måske også feber, for hun har glemt at skrive hvem man skal ringe til og hvor, men jeg er sikker på at hun snart svarer på min mail, eller selv smider en kommentar her, med de rette kontaktoplysninger.

EDIT: så er der kontakt info:

Ring til Brøndby-Bibliotekerne 43 28 20 00 eller Bibliotekschef Anette Jager Andersen 43 28 20 06. Mail: bibvo@brondby.dk
Læs mere her: http://www.brondby-bibliotekerne.dk/broendby-bibliotekerne/om_bibliotekerne/ledige_stillinger

(P.S. hvis det er Mor-vikariatet du er ude efter, kan du bare smide en kommentar her.)

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Vikarer søges

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.