Vil HA´!!!

Åh, hvem der dog boede i et hus. Den anden dag legede barnet så lykkeligt på altanen, og jeg tænkte for gud-ved-hvilken-gang, hvor dejligt det ville være for hende (og for kattene og for os) hvis man havde en dør ud til Guds frie natur, som man bare kunne åbne og så kunne vi trække vejret frit.

Selv om Sylvesters mor med sit nye hus i Birkerød brokkede sig lidt over den megen ekstra støvsugning, når barnet sådan render ud og ind med sand og jord og græs og legetøj – men jeg så godt det fedtede smil om hendes mund i mens 🙂 Hun var ikke utilfreds.

Og jeg vil bo her. Hellere i går end i dag. Og med den pris er det jo lige før man kan bytte lige over med lejligheden. Og så skal jeg bare have det der 30 timers børnebibber job i næstved, som jeg skal søge i denne md. Så flasker det hele sig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Vil HA´!!!

 1. julie skriver:

  Uha, endnu en omtale – http://www.luzk.dk/blog/ – allernederst!

 2. tine (aktionwoman) skriver:

  Hej Julie.
  Kan godt forstå at du ønsker dig en have. Jeg nyder dagligt at børnene er lidt på “afstand” fordi de nyder livet i haven. Jeg kan tydeligt mærke at der er mere ro omkring mig når det er muligt at komme udenfor. De er faktisk ude fra morgen tilaften. Det er heller ikke noget værre end at være lukket inde en hel dag p.g.a dårligt vejr.
  Det er da alletiders hus du har fundet, håber du får jobbet og mulighed for at købe huset.
  Tak for mailen 🙂 Den er videresendt til alle jeg kender.
  Knus fra Tine

 3. kristina skriver:

  Kære Martin, øh nå nej Julie ;-))(Martin er inde i en “Martin gerne ha denne!!!” periode)Fint hus, men du må ikke flytte så langt væk 🙁 Og du ved hvor sensibel jeg er!!! – så gør hellere som jeg siger!
  knus
  Kristina,

 4. kristina skriver:

  Wheeee du blvier citeret af andre bloggere:-)
  http://smoeffer.smartlog.dk/21811_Jeg_er_jo_lige_her.html
  Så er man altså NOGET
  knus
  Kristina

 5. julie skriver:

  Jamen dog – det er anden gang nu. se også dette link: http://visitsen.dk/snakkerier.php?id=430_0_1_0_C Er det ikke klassisk at når nogen hader en, bliver man berømt? Eller er det omvendt??

 6. Tina skriver:

  Hej Julie – kan godt forstå du ønsker dig et hus – selv er vi jo lige på vej over i noget større nu… Og det der i Vordingborg ser de godt ud… Ellers har jeg et til salg i Hvidovre.
  Tina.

 7. kristina skriver:

  Jamen det er jo lige det Julie, og “dårlig” omtale er da klart at foretrække frem for INGEN omtale.
  knus
  Kristina

 8. Maya skriver:

  Hmm.. sødt hus, men der er kun ét børneværelse og ikke mulighed for flere. Så ved mindre Klara skal være ene barn… knus, vi ses snart. Maya.

 9. Luzk skriver:

  Man kan jo ikke lade være med at kommentere når man falder over noget spas i en andens blog 🙂 Det skal da deles skal det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.