Vind billetter til kunst!!

Nu er det ikke fordi alle mine indlæg skal handle om Ann-Birthe. Selv om Guderne skal vide, der er garanteret stof nok i den dame. Nej. Men altså, hun har inviteret mig på kunstmuseum og jeg har sagt ja tak, og vi har fået fribilletter.

Simpelthen. Van Gogh og Gauguin og Bernard. Det er såkaldt rigtig kunst, og den slags har jeg ikke set i umindelige tider. Så jeg glæder mig. Jeg bliver jo så rigeligt inspireret til hverdag, med Agnes og alle hendes projekter i huset, men det her er alligevel lidt en anden liga. Lidt.

Så her kommer en lynhurtigt lodtrækning. Du kan vinde et par fribilletter og nå at se Den Store Ægte Kunst inden den slutter d. 22.6. (som ps. er dagen før min fødselsdag).

Her er en form for smagsprøve…

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget , . Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Vind billetter til kunst!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.