Pengeby og Leo

Lige en anbefaling. Herhjemme har vi nu i noget tid leget med app´en Pengeby. Og når jeg siger vi, så mener jeg hovedsageligt Klara og Agnes, men de har da også involveret mig, fordi jeg er tilsyneladende uendelig interessant og skal være med til alt. Suk. Anyway, den er god, den app. De er vilde med den. De tjener penge og køber ind og lærer om, at træffe valg. Nyt tag eller ferie sydpå? Den slags.

Den er fint og sjovt lavet, og på intet tidspunkt opdager man at det er Danske Bank der har lavet den. Ingen reklamer, ingen product placement, ingen hjernevask, bare sund fornuft og et sjovt spil, som de lærer noget af.

Som datter af en bankfuldmægtig, kan jeg jo ikke pointere kraftigt nok, hvor vigtigt det er at man lærer at bruge sine penge ordentligt…

Pengeby har eksisteret som pc spil i mange år, så nogen børn kender det måske allerede. Mine gjorde ikke. App´en er gratis og du kan læse mere om den her.

En anden app vi har leget med er Leo´s fortune, som netop har vundet en Apple Design Award 2014 og i den anledning er prisen sat ned til 19 kr. i et stykke tid. Det er et gennemført lækkert og smukt designet spil, med et meget intuitivt gameplay (hedder det det?) I hvert fald skal man bruge tomlerne sådan meget flow agtigt. Jeg er ved at lære det og pigerne er naturligvis født til det. Børn må have mega store tommelmuskler nu om stunder? 

Leo´s fortune handler om støvbolden Leo der skal finde sin tabte formue. Helt klassisk med baner og forhindringer, men virkelig lækkert lavet!

 

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

One Response to Pengeby og Leo

  1. Anne Christine skriver:

    Ejjj hvor ser det godt ud! Dem vil jeg pronto anskaffe mig 🙂 Tak for dine gode app-anmeldelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.