Vinder af Kohberg Rugbrøds Snacks

Jeg er typen der er på tværs af mig selv.

Hvis du siger til mig, jeg ikke må drikke faxe kondi, så køber jeg tre 1,5 liters og går amokka! Og hvis du insisterer på at jeg skal møde senest kl. 9, så kommer jeg pludselig først 9.20, selv om jeg før det har mødt 8.50 i månedsvis. Og det er ikke kun, hvis DU prøver at bestemme over mig, at jeg går i baglås, det er også når jeg SELV prøver at bestemme over mig… don´t ask. Så hvis jeg selv siger, at nu drikker jeg ikke mere sodavand, så drikker jeg også dobbelt så meget.

Derfor prøver jeg at undgå at love noget om, hvornår jeg trækker lod om ting. For jeg ved, at jeg ikke kan holde det.

Men nu er dagen oprunden, hvor jeg vil trække lod om Kohbergs Rudbrøds Snaks, til dig og din arbejdsplads.

Nu.

Og vinderen blev: Kian.

Tillykke Kian. Send mig adressen på din arbejdsplads og så regner det med rugbrødshapser. Yay. God fredag.

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget , . Bogmærk permalinket.

One Response to Vinder af Kohberg Rugbrøds Snacks

  1. Pia skriver:

    Hurra. Tillykke til Kian og til os andre der arbejder der hvor hun gør. Vi glæder os til at teste!!!! 🙂 🙂 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.