Rugbrødsarbejde med Kohberg

På biblioteket yder vi en udstrakt service. Vi sælger kaffe og lader dig brevstemme og ude i baglokalet har vi nu testet nogle nye rugbrødssnacks fra Kohberg.

Der er delte meninger. Jeg kan godt lide dem og synes de er gode til når jeg kører i bil om eftermiddagen og er sulten.
Kritikken fra visse kolleger går på at de forventede noget sprødt, men bed i noget blødt i stedet.

20131003-112338.jpg

De fleste af os synes bedst om dem i de lilla poser, som smager af chokolade, men enkelte er mere til de orange poser, som er dem med gulerod.

I det hele taget, blev det en meget subjektiv (grænsende til useriøs) testning, men alle kunne enes om at rugbrød i små bidder i poser er et rigtig smart snack alternativ. De fleste ville bare gerne have haft dem mere sprøde.

Vi har også testet dem på en del børn, og de var mere ukritiske. De kunne alle sammen lide dem med chokolade, men ikke dem med gulerod og rosin. Klassisk.

Senere tog jeg et par poser med til min diætist, som er sindssygt klog, for ligesom at få en faglig vurdering. Hun sagde, at som med det meste andet rugbrød er der lige en lille smule for meget salt i, til at det er helt godt. Hvis man f.eks. kun spiser 5 om dagen, så har et barn fået dækket en fjerde (eller sagde hun femte?) del af sit saltbehov den dag. Men det er jo også okay, så længe man kun bruger dem som snacks. Og dér er de meget mere næringsholdige end f.eks. riskiks eller den slags. Der er jo også korn og kerner i de her og der var mindre sukker i, end i nogle af diætistens diætprodukter.

Men du skal da ikke bare tage mine ord for gode varer! Du skal da teste dem selv! Skriv en kommentar herunder og vind Kohberg Rugbrøds Snacks til hele din arbejdsplads. Ja altså, der er et maks antal, så hvis du arbejder ved Novo eller Mærsk, skal du nok ikke få for høje forventninger. Der er maks 500 poser snacks, men så er der da også til en god mellemstor fabrik, synes jeg. Jeg trækker lod om ikke ret længe.

Dette indlæg blev udgivet i Sponsoreret og tagget , . Bogmærk permalinket.

38 Responses to Rugbrødsarbejde med Kohberg

  1. Kolja skriver:

    Lyder spændende 🙂

  2. Gitte skriver:

    Fantastisk – dem ville jeg gerne vinde :)!

  3. Lotte R. skriver:

    Orv, vi er fem-og-fyrre hoveder på arbejdet – vi passer perfekt!

  4. Marie skriver:

    Hej Julie – vi er så allesammen sådan nogle madhoveder her på mit arbejde, så det kunne være vildt sjovt at teste de små snacks 🙂

  5. Kian Kestler skriver:

    Vi vil gerne smage 🙂

  6. Anne skriver:

    Jeg ville elske at dele dem med mine knap 60 kolleger 🙂

  7. Lene Balch Olsen skriver:

    Jeg ville gerne vinde rugbrødssnacks til mine kolleger
    Kh. Lene

  8. Katrine skriver:

    jah! Jeg har planer om at teste dem på mine unger i eftermiddag – og vil da virkelig gerne vinde til hele min arbejdsplads!

  9. Maja skriver:

    Jeg har 7000 kolleger, så der er jo næsten en til hver … 🙂

  10. malene skriver:

    Jeg Ææælsker dem og har tænkt mig at spise dem alle sammen selv ;o)

  11. Carina skriver:

    Så smider jeg alligevel et Novo lod i, om ikke andet så til min afdeling og søsterafdelingerne ca 75 medarbejdere

  12. Louise P skriver:

    Ville være perfekt.. Vi har på min skole (Jeg er lærer) et projekt med sund mad og motion i øjeblikket 🙂

  13. Kristina skriver:

    Tag mig tag mig

  14. Sophie skriver:

    Det ville være et GIGA hit på min arbejdsplads, hvor der er min. 15 minutters gang til den nærmeste butik. Altså er man virkelig på den hvis man ikke lige har fået en snack med til den grumme eftermiddagssult…

  15. Anne skriver:

    Den er jeg med på!
    Og det er perfekt timet, for jeg er i gang med den helt store charmeoffensiv på arbejd’ – i håb om at få en ny computer. Er sikker på det lykkes, hvis jeg overdænger chefen med rugbrødssnacks 😀

  16. Sofie skriver:

    Jaa det lyder spændende. Arbejder i et stort produktionskøkken, så det ville da være sjovt 🙂

    Sofie

  17. Nanna Uhrbrand skriver:

    Ja, dem vil gerne tage med ind på mit arbejde i Bygningskulturens Hus. Så tester vi dem der.

  18. Lisbeth skriver:

    På!

  19. Pia skriver:

    Jeg stemmer på at Kian skal vinde!! 🙂

  20. Tine skriver:

    Det er lige noget for os på min dejlige arbejdsplads. Vi er ca 70 lærere der bruger hverdagen på at gøre vores dejlige elever til kloge verdensborgere. Lidt godt til frikvarteret ville være skønt!

  21. Karen skriver:

    Dem vil vi meget gerne teste på mit nye arbejde! Vi snakkede så sent som idag om h or svært det er at finde nogle snacks som alle kan lide. Vi er 3 kvinder og 8 mænd og der røg ret mange kulhydrater i form af kiks og kager indenbords hvis det stod til mændene mens kvinderne bare vil have frugt, og det bliver jeg altså ikke mæt af! Så vi vil gerne lægge gane til de nye rugbrødssnacks!

  22. Kate Nielsen skriver:

    Modellen er min gå-veninde. Gælder det ? Og så hils lige hende Pernille….

  23. groenlandsposten skriver:

    Ja da, dem vil jeg da gerne være med til at teste 🙂

  24. BISH skriver:

    dem vil jeg da også gene teste 🙂

  25. Konen skriver:

    Jamen jeg har jo ingen arbejdsplads? Kan jeg så slet ikke være med?

  26. Eva skriver:

    Vi spiser ALT for mange usunde snacks på min arbejdsplads så det ville være et hit hvis vi kunne prøve et sundere alternativ.

  27. Trizia skriver:

    Vi har kostpolitik på skolen… Men dobbeltmoralske som vi er, står der tit søde sager på bordet på lærerværelset. Så boost vores regnormerygrad med rugbrødssnacks. Resten tager jeg med til 7. klasse 🙂

  28. Dorthe G skriver:

    Vi vil meget gerne teste her på min arbejdsplads. Slik og frugt forsvinder som dug for solen, så vil gerne prøve noget andet også 🙂

  29. Mette skriver:

    Vi er kun 5 på min arbejdsplads, men vi har børn i narkose en gang om ugen og de er tit så sulte når de vågner, og her kunne man da godt lige lade dem teste nogle rugbrødssnacks.

  30. Eva skriver:

    Fed give-away! Jeg bliver glad og taknemmelig, hvis jeg vinder den her 🙂

  31. Clarke skriver:

    Det ville være en sjov præmie at vinde

  32. Anne Wegmann skriver:

    Ja, tak! Vi er altædende:-)

    VH Anne W.

  33. Manja Hansen skriver:

    Prøver om heldet skulle være med mig – og arbejdspladsen 😉

  34. Lisbeth skriver:

    I´m in 🙂

  35. Karen skriver:

    Vi i kommunen vil også gerne hjælpe med at teste…

  36. Ea Mette skriver:

    De smager himmelsk begge slags – så jeg ville nyde at kunne dele ud til alle mine kolleger (45 stk.)

  37. Christine skriver:

    Årh dem ville jeg gerne vinde 😀

  38. Helene skriver:

    Mon man stadig kan nå at være med?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.