Rugbrødsarbejde med Kohberg

På biblioteket yder vi en udstrakt service. Vi sælger kaffe og lader dig brevstemme og ude i baglokalet har vi nu testet nogle nye rugbrødssnacks fra Kohberg.

Der er delte meninger. Jeg kan godt lide dem og synes de er gode til når jeg kører i bil om eftermiddagen og er sulten.
Kritikken fra visse kolleger går på at de forventede noget sprødt, men bed i noget blødt i stedet.

20131003-112338.jpg

De fleste af os synes bedst om dem i de lilla poser, som smager af chokolade, men enkelte er mere til de orange poser, som er dem med gulerod.

I det hele taget, blev det en meget subjektiv (grænsende til useriøs) testning, men alle kunne enes om at rugbrød i små bidder i poser er et rigtig smart snack alternativ. De fleste ville bare gerne have haft dem mere sprøde.

Vi har også testet dem på en del børn, og de var mere ukritiske. De kunne alle sammen lide dem med chokolade, men ikke dem med gulerod og rosin. Klassisk.

Senere tog jeg et par poser med til min diætist, som er sindssygt klog, for ligesom at få en faglig vurdering. Hun sagde, at som med det meste andet rugbrød er der lige en lille smule for meget salt i, til at det er helt godt. Hvis man f.eks. kun spiser 5 om dagen, så har et barn fået dækket en fjerde (eller sagde hun femte?) del af sit saltbehov den dag. Men det er jo også okay, så længe man kun bruger dem som snacks. Og dér er de meget mere næringsholdige end f.eks. riskiks eller den slags. Der er jo også korn og kerner i de her og der var mindre sukker i, end i nogle af diætistens diætprodukter.

Men du skal da ikke bare tage mine ord for gode varer! Du skal da teste dem selv! Skriv en kommentar herunder og vind Kohberg Rugbrøds Snacks til hele din arbejdsplads. Ja altså, der er et maks antal, så hvis du arbejder ved Novo eller Mærsk, skal du nok ikke få for høje forventninger. Der er maks 500 poser snacks, men så er der da også til en god mellemstor fabrik, synes jeg. Jeg trækker lod om ikke ret længe.

Dette indlæg blev udgivet i Sponsoreret og tagget , . Bogmærk permalinket.

38 Kommentarer til Rugbrødsarbejde med Kohberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.