Give Away Bonanza! #2

Når nu ungen så er varmt klædt på i uld, så skal der jo også noget på fødderne. Herhjemme har vi gennem størstedelen af Agnes´s liv været sutskosponsorerede af vores svenske forbindelse Bellio. Det er lækre læderfutter som man kender dem fra mange mærker, men Bellio´s er øko og så kommer de i nogle rigtig fede farver. Igen i år har Agnes fået de lilla med gule stjerner. De er altså min favorit, og hun er vant til dem og det er derfor nemmere at få dem på hende. Hun er helt klart inde i en fase af sit liv, hvor hun godt ved hvad hun vil og ikke vil, og sutsko og huer er ikke særligt populære. Hun spørger HVER morgen, om hun ikke må få sandaler på. Børn er bare nudister.

Men de her lilla sutsko har hun accepteret, og med det lækre lammeskinds indlæg i (som fås separat), er de rigeligt varme.

pænt, ikke? 

Men der er godt nok kommet mange nye flotte modeller nu. Måske kan I huske, at vi en anden gang holdt en sutsko give away, hvor man skulle komme med et forslag til design i kommentaren? Jeg synes da, det ser ud som om de er blevet brugt flere af dem. Ugler? Kirsebær? Svampe? Jeg kan slet ikke huske, hvilke forslag der egentlig kom her fra. Men flotte ser de ud.

uhuhuh mums

Men hvor øko er de så? Nogen gange er ting jo bare lidt øko – delvist øko. Men de her Bellio sutsko er altså rigtig øko OG de er bæredygtige, fordi de er produceret af skind fra lokale køer og syet i Sverige. Her er, hvad de selv skriver:

“De svenske Bellio-sko er helt unikke. Alle sko er økologiske og læderet
kommer fra skandinaviske køer. Skoene er garvet vegatibilsk og farverne er også uden farlige tilsætningsstoffer. Bellios sko, bliver syet på en lille skofabrik i det nordlige Sverige. Designet er smart og sjovt, så Bellio er faktisk et bevis på, at det ikke behøver at være kedeligt at være miljøbevidst.
 
I disse år bliver allergi et større og større problem, men med Bellios sko
kan man undgå, at ens barn får fx kromallergi. Krom bruges normalt i
garveri-processen. Med denne bæredygtige sutsko kan man både beskytte sine
børn, og være med til at værne om miljøet ved at produkterne ikke skal
flyves fra den anden side af jordkloden.

Få mere information på bellio.dk eller endnu bedre meld dig ind i Bellios
facebook-gruppe på http://www.facebook.com/#!/belliosweden. “

Det lyder da godt, ikke? Og de holder også godt. Agnes har ikke nået at slide nogen af sine op, selv om hun bruger dem hver dag i vuggestuen og danser meget i dem. Hun vokser ud af dem længe før de er smadrede. Farven bliver ikke slidt af næsen og selve skoen bliver bare blødere i brug. 

Og Bellio vil gerne bidrage til at julen falder tidligt i år. Så de sætter TO par sutsko på højkant! Sådan! Det kan vi lide!

For at være med, skal du lægge en kommentar, hvor du skriver hvilken størrelse sko du skal bruge og evt. hvad køn barnet er. De fleste af skoene er da ret unisex, synes jeg, men nogen går måske mere op i den slags end jeg. Det afgør du selv. Sko str. og evt. køn på barnet. 

Jeg trækker lod sidst på ugen, samtidig med uld-lodtrækningen.

(og aj for fanden, SE dog lige – man kan få huer der matcher!!! Becky ville have elsket det, det er helt sikkert. Gad vide om jeg kunne få Agnes til at gå med hue, hvis den matcher hendes sutsko? Eller ender vi så i noget med, at hun vil have huen på indenfor, hele tiden?)

omg 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

71 Kommentarer til Give Away Bonanza! #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.