VIP vindere

Nå, men så kan jeg vist heller ikke udskyde det længere. Nu er Agnes bænket med sin nye M&M´s maskine foran disney sjov,

20120713-192931.jpg

og så kan jeg få gjort det her.

Vinderne af en hyggelig aften i byen d. 21.8. sammen med moi og Venlige Per (der nu har sendt mig endnu en mail, for man kan ikke skrive noget som helst om nogen på internettet, uden at de finder det!) og i hvert fald Amrit og to af hendes læsere, og sikkert også nogle flere mennesker, er:

Frk. Bogorm og Cecilie

Tillykke til jer. Nu håber jeg, I skriver det i kalenderen og ikke finder på nogle undskyldninger. Vi skal ud, skal vi! Og jer andre – tusind tak fordi I gerne ville med. Det kræver alligevel lidt mod at melde sig til at møde en tilfældig fremmed øksemorder online. Jeg ville ønske, jeg kunne tage jer alle sammen med, for jeg ved det ville blive så hyggeligt. Men det må jeg ikke. Jeg vil dog overveje at live-blogge fra arrangementet, så det kommer til at føles, som om du var der.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to VIP vindere

  1. Frk Bogorm skriver:

    JUHUUUUUUUUUUUU:-) Takker! Glæder mig til at møde dig – tager min egen økse med (sætter den i knaphullet) – så kan vi genkende hinanden!

  2. Cecilie skriver:

    YAY! Hurra! Det bliver fantastisk! Jeg glæder mig! Og det er i kalenderen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.