Weekendhøj

Nå, men så har jeg haft den bedste arbejdsdag længe. Har fået en masse løse ender på plads og har sammensat det bedste efterårsprogram nogen sinde. Til meget få penge. For to biblioteker faktisk.

Skal til gode venner i weekenden og 30 års fødselsdag uden barn – som skal være hos mormor og morfar. Bliver SUUUUUUUper med sådan en voksen weekend. Trænger man også til. Eneste problemos er, at alt mit virkeligt pæne tøj er pakket ned i kasser og store sorte sække stadigvæk. Kan man købe nyt på det grundlag? Og hvilken pose puttede stoffer mine æsker med marc jacobs i???? Og hvis jeg finder dem, skal man så gå efter de små grønne, som er til varmt vejr? Eller de høje lilla, som man virkelig kan danse igennem i? Eller de middel-høje blå, som er lidt sjove og kun brugt to gange?? Livet er bare så fuldt af dilemmaer.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Weekendhøj

 1. Acq skriver:

  Ja da, køb du bare nyt tøj, det er ALTID på tide at få nyt tøj, og hvilkensomhelst grund er god nok 😉
  Du har det meget godt, hva?

 2. Sanne skriver:

  det er den bedste grund til at købe nyt tøj – jeg fik udskiftet hele min sommergarderobe sidste år fordi hele kassen med sommertøj var forsvundet… mon jeg kan nå at miste mit vintertøj inden det skal op??! – prøver lige

 3. kirsten skriver:

  Jeg finder stadig poser med tøj, som ikke har været fremme siden vi flytte for nu over et år siden. Man kan blive så begejstret og fuld at gensynsglæde, når man ser den søde lille hue, man troede kunne passe et år mere. Men som i hvert fald ikke kunne passe to år mere..
  Venter i spænding på fortsættelsen: Hvad blev det? Nyt eller gammelt? Grønne, Lilla eller blå? 🙂
  Kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.