Wiiiiiiiiii

Tillykke til mig – jeg har modtaget min pakke fra Minimega. Og tillykke til Sara fordi hun laver de F E D E S T E ting. Lækkert papir – jeg vil bare pakke hele min krop ind i det papir og gå klædt i det! Og flot design. Elsker de små fugle og elefanter. Så nu skal der sendes invitationer ud.

Fordi tillykke til Agnes. Hun fylder 11 mdr. i dag og er en rockstjerne! Hun øver som en vanvittig i at gå med sin vogn og står lidt uden støtte mens hun griner, fordi det tydeligvis er en herresyret oplevelse! Og om en md. fylder hun et år og der skal inviteres folk med flotte invitationer.

Og – sidst men ikke mindst – tillykke til min dejlige søster. Hun fylder 29 i dag. Og hun har håb, sushi og søde niecer. Hun er den bedste søster man kunne ønske sig, og jeg er taknemmelig og glad for det tætte forhold vi har. Glemt er dengang, hvor jeg jagtede hende med en meter lang spids istap. Eller dengang jeg slog hende i hovedet med en lommelygte. Eller dengang hun kastede et sølv smykkeskrin i panden på mig. Eller dengang hun rev hovedet af min yndlings barbie. Eller dengang jeg kom hyben kløpulver ned ad ryggen på hende. Eller dengang jeg narrede hendes bedste veninde til at spise kaninlorte ved at bilde hende ind, at det var rosiner. Eller dengang hun knækkede min sølvhalskæde. Og min anden sølvhalskæde. Og min tredje sølvhalskæde. Og min fjerde og min femte sølvhalskæde. Eller dengang hun rev alt det rene vasketøj ned, jeg netop havde hængt op for vores mor. Eller da jeg så jagtede hende bagefter og min mor gav mig skylden. Eller dengang hun langsomt spiste min bolchesut fra Zoo, ved at snige sig ind og slikke lidt på den, hver gang jeg ikke var hjemme og så pakke den ind igen.

Åh ja, der er intet som en søster!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Wiiiiiiiiii

 1. Lene skriver:

  HAHA – det med bolsjesutten har jeg også gjort ved min søster – det var dog bare ikke en bolsjesut, men et kæmpepåskeæg. Men når hun nu ikke har spist det i påske og tiden bare går og går….så bliver man jo nødt til at take action ;o)

 2. henriette weber skriver:

  fantastisk indlæg – der er ikke noget som søskende kærlighed=)
  Jeg er også blevet fan af Minimega – virkelig cool ting – har skrevet om dem på eeze.dk før, og blev egentlig gjort opmærksom på Minimega ved et fødselsdagskort jeg fik fra min svigerinde. Det var for sejt! Im hooked!

 3. Mette skriver:

  Ææææj hvor er det rørende, og sandt! Jeg får næsten tårer i øjnene.
  Jeg husker alle de fantastiske episoder du nævner, og jeg husker også mine fucked up-psykotiske meget-sur-teenager-år, hvor du bl.a. ofte sagde at du glædede dig så meget til at vi begge blev voksne. For så skulle vi altid være bedste venner og besøge hinanden og hygge os. Ja okay, fuck dig, talk to the hand, tænkte jeg så, gik ind på mit værelse, smækkede med døren, og hørte heavy metal mens jeg skrev i min dagbog om hvor meget jeg bare hadede ALLE, og om hvor døduretfærdig verden var! Du var faktisk altid overordenligt forstående og overbærende alt taget i betragtning. Og du fik jo ret i sidste ende, heldigvis. Og heldigvis er jeg ikke 14 år længere, og 29 er såmen ikke så slemt.
  Du er min bedste ven, min tætteste ven, du forstår mig altid og du er der altid. Jeg ville aldrig kunne undvære dig, og jeg elsker dig højere end ord kan beskrive!
  -Din evigt taknemmelige og hengivne lillesøster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.