Wunderwear

Jeg har haft en superfin weekend i gode veninders selskab, tak fordi du spørger. Krea-mad-orgie i omegnen af Århus. Tog vist et par kg. på igen, men var alligevel tilpas afslappet og veludhvilet, da jeg mødte op til min “minus 10 kg. belønning” her:

20131118-184006.jpg

Wunderwear i Frederiksberg centeret. Hvor jeg havde bestilt tid til sådan en fitting, som de kalder det, når en fremmed dame fortæller dig, hvilken str. bh du skal bruge. Generelt er jeg ikke vild med når fremmede damer ser mig i undertøj, men ind i mellem skal man gøre det, for de ved hvad de snakker om, og det gør en verden til forskel for både komfort og udseende, at man har noget udstyr der sidder ordentligt.

Problemet blev meget hurtigt at vælge. Jeg har ikke en vanskelig barm, den kan passe det meste og holder sig ok. Så den søde pige der hjalp mig gjorde det meget udfordrende, med alle de lækre valgmuligheder. Også selv om jeg hjemmefra havde studeret Wunderwears nye e-katalog, som jeg ps. synes er sindssygt flot lavet og meget inspirerende!

20131118-184029.jpg20131118-184040.jpg

Her står hun. Totalt beklemt ved situationen, men nu ved du hvem du skal kigge efter derinde, hvis du vil have virkelig venlig, sød, kompetent og professionel betjening! De der damer tager det helt afslappet, og de er faktisk lidt som bibliotekarer, på den måde at man kommer til dem og siger “jeg leder efter noget som er blåt og jeg kan ikke huske hvad det hedder” og så læser de ens krop og type og foreslår ting der rammer helt plet!

20131118-184101.jpg

Her er noget af det jeg endte med. Den er fra Chantelle. Resten må være mellem Kristoffer og jeg. Men faktisk bliver jeg nødt til at tage derind igen, når der kommer flere penge på kontoen, for jeg kan ikke holde op med at tænke på det der blå Calvin Klein sæt, som du kan se på et af de øverste billeder.

20131118-184119.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Wunderwear

 1. Cristine skriver:

  Tillykke med det flotte resultat, Julie! Du er sej!

  Fedt med nye underhösen. Jeg må få detaljerne senere. Eller ikke … eller noget …

 2. Sandra C. skriver:

  Hvor er det bare nogle fine blonder-bh’er (det øverste billede).
  Hvilket mærke var de fra?

  Sandra

  • thejulesrules skriver:

   Den røde er Simone Péréle, den sorte Triumph og det blå er Calvin Klein. Den der Triumph var jeg også meget fristet af, men den model fører de året rundt, så den kan jeg altid købe senere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.