Ønskeliste

Ønsker mig mere af mit yndlingsstel Dahlia, fra Casalinga:
stellet
Og så kunne jeg godt bruge noget mere af det her 8 hour creme. Det eneste der forhindrer mine fingre i at revne om vinteren:
creme
Og jeg er også helt løbet tør for min standard duft, som alle altid kommenterer positivt, når jeg har den på. Den passer bare godt til mig:
duften
Jeg synes også, at jeg kunne trænge til et par gyldne sko, men det er muligt jeg er den eneste med det synspunkt…
sko
Og så to af de her pendler i mangofarvet glas, til over køkkenbordet:
lampe
Og havde nogen lidt penge i overskud, så kunne jeg sådan set godt tænke mig den her ring fra Dior. Nogen vil helt sikkert synes den er for meget, men det eventyrlige islæt vil passe godt til mig. I sender den bare:
ring
Jeg kan også godt lide den her kande fra Helback-Scherning:
kande
Og så kunne jeg godt tænke mig de her skåle fra rice til mit nye køkken (som jeg ikke har endnu)
skåle
Og egentlig, hvis der altså er plads til lidt mere under træet, så kunne jeg også enormt godt tænke mig den her nye bog:
bog
Nå, men jeg kunne godt finde på mere. Jeg ønsker mig som regel et eller andet. Hvis man ikke ønsker sig mere, så er man jo færdig. Lidt. Men nu vil jeg gå i seng, og jeg tager ham den anden med mig. For det jeg ønskede mig allermest, det har jeg jo allerede fået. Ham. Og vores eget soveværelse. Og hende den lille. Og en opvaskemaskine. Og haven og vaskekælderen og børneværelset og råderum.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Kommentarer til Ønskeliste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.