Ammetæppe – Give Away!

For nogen tid siden, havde jeg jo den der sponsorerede give away med de lækre svenske sutsko fra Bellio. Stor succes indenfor sit område, den give away! Jeg havde det i hvert fald sjovt.

Eva fra Aarrishus, som er en dansk forhandler af de svenske sutsko, syntes at det var så smart og fint med den give away, at hun også vil give jer noget. Og mig. Og tak for det, Eva.

Jeg har modtaget en pakke, med to fine ting. Den ene beholder jeg altså. Den er for lækker og jeg skal jo også være her. Det er en body der hedder CheckMe. Det hedder den fordi man kan åbne en revne bagpå og tjekke i bleen om der er gevinst/pakke til far/nr. 2/bonus, uden at skulle have bukser og strømpebukser af baby og uden at knappe noget op. Den overlapper lidt, ligesom en ammebluse. Sådan her

tjekket! 

Jeg valgte den hvide med vinger bag på. SÅ flot er den altså. Der står “Teach me to fly and I will accomplish great things” på ryggen, under hjertet med vinger.

body

Først tænkte jeg, at det er dyrt for en body. 199 bananer! Men nu har Agnes den på i dag, og den er for sindssygt lækker. Jeg kunne faktisk godt tænke mig to, i de andre farver også. Den kan passe hende i mega lang tid, for der er to rækker knapper i stykket mellem benene. Så nu bruger vi de inderste, og når hun er vokset kan vi bruge de yderste. Jeg tror, hun kan passe den her body til hun bliver 2 år eller mere. Str. hedder 80-86, men hun er jo en lille vips. Og ærmerne kan foldes meget smart op og ned. Og halsudskæringen har kun amerikansk skæring i den ene side, sådan at den ikke bliver alt for løs og åben. Jeg tror, det er en af de mest gennemførte bodys jeg nogen sinde har set!! Så den beholder jeg altså. Ha! Picasa vil desværre ikke virke pt, så jeg kan ikke vise action pics af Agnes. Måske kommer de på senere.

Den anden ting udlodder vi til en heldig vinder! Det kan blive dig! For kun en sølle kommentar, kan dette unikke produkt finde sin vej til dine små svediget grådige hænder!

Det drejer sig om ammetæppet med det sigende navn CoverMe. Læs mere her.

ammetæppe 

Jeg har valgt det grå med lilla kanter, for det synes jeg var pænt. Så det er det, du kan vinde. Jeg har gjort dig den tjeneste at teste det lidt, og her er mine tanker for 25 ører.

Først tænkte jeg lidt; ammeburka? Og helt ærligt, hvis folk ikke kan tåle at se noget så naturligt som et spædbarn der får mad, så må de altså kigge væk eller lære at slappe af.

Men så tænkte jeg; der er jo ingen der tvinger mig til at tage det på. Og så tænkte jeg, på den periode hvor de fleste amninger bliver lidt besværlige. Når barnet bliver så bevidst, at det ikke kan koncentrere sig om at ligge og stirre ind i en hudfarvet flade og forsøger at se bagud og til siden, og under armen på dig, hele tiden. Dér kunne sådan en afskærmning være ret praktisk. Og ud over det, så er der jo også mødre som er meget blufærdige (selv om, personligt synes jeg blufærdigheden ryger under fødslen, ikke? – men for nogen vender den nok tilbage) og så er det jo rart med sådan et tæppe at gemme det hele bag. Det kan også skærme for den kolde vind mod baby og din hvide efterfødselsmave-delle, og det kan skærme baby for solen. Man kan jo også bruge det som ekstra tæppe i barnevognen, hvis det er koldere end man troede. Og med de medfølgende plast-ringe kan man også montere det på barnevogns kalechen, som afskærmning når baby skal sove. I stedet for den hvide stofble og de to træklemmer.

Tæppet er rigtig let at tage på. Man sætter en ring i en strop, og tager det over hovedet, og så er hullet stort nok til at du sagtens kan se baby i øjnene imens, og baby kan se hele dit ansigt og hoved. 

Jeg ved dog ikke, om jeg vil mene det er diskret amning. Jo, på den måde at folk ikke kan se sagerne. Men man er næppe særlig diskret med sådan et tæppe hen over sig. Jeg ville i hvert fald selv lægge mærke til en mor, der sad med sådan et. Mere end jeg ville bemærke en åbenlys amning. Men det er jo bare mig. Mænd ville nok overse dig fuldstændig, og lægge mere mærke til den der sad med bar hud?

diskret amning? 

Så konklusionen er: hvis du synes det er åndssvagt, og at amning da umuligt kan genere hverken dig eller andre – så lad være. Men hvis du er meget blufærdig over at amme i det offentlige rum, eller du synes de andre praktiske sidegevinster lyder fine – så er dette ammetæppe lige dig.

Kvaliteten er i hvert fald lækker. Blødt og tykt bomuld. Havde Agnes været spæd, havde jeg nok gerne beholdt tæppet. Men hun er for stor og flåede som en sindssyg i det, da vi prøvede det på. Jeg var faktisk ved at blive kvalt. Vi ammer også så sjældent efterhånden, og næsten kun herhjemme. Så jeg udlodder det til en gravid der regner med at skulle amme, eller til en der har en lillebitte baby. Helst en der virkelig ammer meget og som bare ville blive så glad for sådan et tæppe. Skal man købe det, koster det 259 kr., så det er jo også en slags penge.

For at vinde det, vil jeg gerne have en kommentar fra dig, med dine tanker om amning. Skal du til at amme? Har du ammet? Elsker du det? Var det svært? Eller måske den mest åndssvage kommentar du har måttet lægge ører til? Du kan også bare tude mig ørerne fulde om, hvor meget du virkelig har BRUG for det her tæppe. Jeg er også modtagelig for smiger. Og bestikkelse. I sidste ende, trækker jeg nok bare lod.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

31 Kommentarer til Ammetæppe – Give Away!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.