Ankommet

Jeg ligger i min seng, på Continental Plaza, i Orlando, Kissimmii. Jeg er meget meget træt. Kl. er lidt over 21, lokal tid, og hjemme hos jer er den halv 4 om natten. Og det er også sådan det er inde i min trætte, forfløjne krop.

Min tlf. vil ikke finde en teleoperatør, så jeg ved ikke om jeg kan ringe hjem, men det finder vi ud af.

Flyveturen gik rigtig godt, over al forventning, så godt som noget nu kan gå, når man sidder over 9 timer i et sært hult rør, sammen med nogle 100 andre mennesker. Ingen særlig turbulens, masser af gratis drikkevarer og okay måltider. Tjeck ind i Atlanta gik også fint. Der var ingen der blev rektalundersøgt, men Anine blev hevet til side alle de steder der var mulighed for det, og udspurgt og scannet osv. Hun var også den eneste af os med bøjlebh på.

Jeg kan lide palmerne i Orlando.

I morgen står vi op tidligt lokal tid, omkring 6, men vi vågner måske alligevel tidligt pga det her tids-hejs. Hotellets gratis shuttlebus til the magic kingdom, Disney World, kører nemlig allerede 7.30. Det tager en times tid at komme derhen med den, fordi den samler flere op andre steder. Parken åbner kl. 9 og så får vi da noget ud af dagen.

Vi skal i den park med det store lyserøde slot. Jeg vil fotograferes sammen med en disney prinsesse, om jeg så skal imitere disabled child, for at komme til det.

Familie – jeg elsker jer. Jeg låner en tlf og ringer i morgen og så må vi skype. Godnat.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Ankommet

 1. Mette skriver:

  Godt at høre, at det muligt at komme til the U S of A uden at skulle igennem turbulens og rektalundersøgelser! Det beroliger mig en del…

 2. M skriver:

  Julie, min Julie – Kan du ikke få en kollega til at tage et foto af dig hvor du sparker Mickey Mouse i testiklerne? Hvis mus har det…jo, det må de da ha’! Åh, jeg vil elske sådan et billede!!! Og det vil du også på længere sigt!
  Jeg glæder mig hver eneste dag mens du er væk til at høre dig berette fra den anden sids af Atlanten!!!
  Knus Marie
  PS: Kun bestemte europæiske telefonmodeller kan køre på det amerikanske mobilnetværk…

 3. Pia Cullen skriver:

  Hvor lyder det feeeeeedt min ven…og hvor er du cool marnner….sejt….total kontinental type…gotta love them 😀

 4. Sanja skriver:

  Nu skal du jo ikke føle dig helt forladt, så man må hellere kommentere 🙂
  Jetlag er lettest på vejen derover, nu kan du jo sove længe og forhåbentligt være veludhvilet så du kan gå amok i DW i dag. Håber du kan poste billeder af dig med en af de andre prinsesser, det gider vi godt se!

 5. Hej Julie
  Dejligt at du stadig opdaterer din blog trods udenlandsrejser :O)
  – Din telefon skal være en triband tlf, for at kunne bruges i USA.. De kører på et andet net (frekvens) end os.
  De fleste nyere tlf er triband og kan derfor godt bruges – så handler det bare om, at nogle mobilselskaber lukker for udlandstrafik og tager et (symbolsk?) beløb for at åbne for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.