Ansvar

Nogen gange bliver jeg jo meget rørstrømsk. 

Og når man kombinerer det med en ansvarsfølelse, så er det lige ved at gå helt galt. Så kan jeg f.eks. næsten ikke skrive blog mere, fordi det bliver for stort.
Sagen er den, at jeg har fået så mange søde kommentarer igennem den der blog spørgeskema undersøgelse. Sjovt nok er det mest fra folk, som aldrig kommenterer her på bloggen, dvs. det er mere anonyme læsere. Jeg ved ikke, hvorfor de ikke kommenterer her, men det er også deres egen sag.
Jeg synes bare, at de/I skal vide, at de kommentarer bliver jeg rigtig rigtig glad for. Tænk, at gøre sådan en forskel for så mange. Og hvis I er glade for mig, så er det intet imod, hvad jeg føler for jer! Jeg er meget glad for jer, meget taknemmelig over at I kan bruge mit hoved- og haleløse sludder for en sladder til noget og helt rørt. 
Der sidder folk der ude, som bliver underholdt, bekræftet og afhængige af min blog. Der sidder udlændinge og lærer dansk sprog og hverdagsliv at kende! Der sidder mænd, husmødre og seriøse forskere. Den slags kan jeg slet ikke stå for 🙂
Klara og jeg har fri i dag og skal lege med Philip og hans mor og hans lillebror. De holder også lige øje med Klara, mens jeg skal i banken og kort forbi ejendomsmægleren. Den del af dagen er simpelthen så håbløs. Vi kan lige så godt indse det. Jeg får aldrig solgt den lejlighed. Jeg får gæld, ud over kreditforeningen, og det var ikke meningen. (hm – det rimer – man kunne skrive et digt om sin gæld…)
Nå, men kom – vi siger det sammen: det er BARE penge!
Man har sit smukke barn, sin søde kæreste og sit gode helbred, ikke? Det andet dér, det er bare penge. Det ER bare penge. Det er bare PENGE. Nårh ja, og vi kan også messe det andet mantra for mødre – kom, råb det med mig; det er BARE en fase!
Hell, måske kan Klara overtage den, når hun en dag flytter hjemmefra? 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til Ansvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.