Barns første sygedag

Men det er så i virkeligheden den 3. Jeg har jo bare fri mandag og tirsdag og det var da hyggeligt, sådan at bruge sine fridage sammen med et feberplaget barn. Heldigvis havde hun lige feber nok til at hun var dejlig stille og træt, og faktisk ret sød. Normalt gider hun jo aldrig sidde stille og putte på den måde.

Så sidste afsnit af venner og snøftede lidt, men fik også hidset mig op over, at det ikke engang kom på tale, at Ross jo for fanden kunne opgive sit job og tage med rachel til paris. Det blev simpelthen bare taget for givet at hun droppede sin enestående chance, og blev i amerika og var så nok arbejdsløs?? Men skidt med det, for så har hun jo sin mand… min bare mås. Den slags er gammeldags og nok mere amerikansk end dansk.

Så nu må jeg nøjes med Lost og Desperate Housewifes. Førstenævnte er ok, men mest pga ham hobbitten. Han er altså sød… gad vide om han er single?

Sidstnævnte har jeg ikke fået helt ind på rygraden endnu, og glemmer altid at den kommer. Og ender med at se genudsendelsen meget sent.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Barns første sygedag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.