Bizar Bazar i Vanløse

Efter et par sygedage er jeg nu oppe igen. Hader den her årstid. Bortset fra december. Alt bliver bedre i december. Og det smugstarter i morgen, når jeg skal ned i Kulturstationen og besøge det altid lære Bizar Bazar julemarked. Sidste år købte jeg halvdelen af mine julegaver dér. Og alt min julepynt.

Der er mange lækre boder, i en skøn blanding af skævt og traditionelt. Og Pia Olsens lækre tegninger kan man også købe! Og dimseri fra Stine Rønsch og kreahejs fra Karen Marie Dehn! Og lokalt fra Frk. Svendsen. Og som en ekstra bonus holder Vanløse Flittige hænder julemarked samtidig, i de samme lokaler, så du kan også købe hjemmestrikkede sutsko for 25 kr. (gjorde jeg sidste år) og alt muligt andet fikst, som de ældre damer laver.

Bagefter skal jeg hjem og sælge min klapvogn/barnevogn. Ja. Der til er det kommet. Væk skal den. Videre til nye børn der ikke er og/eller bliver mine. Måske derfor jeg har the blues?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Bizar Bazar i Vanløse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.