blank

Hver eneste aften, når jeg ligger i min seng og venter på at babyen skal vågne og forlange at sove i min armhule, ligger jeg og tænker. Jo jo, den er god nok, det gør jeg rent faktisk.

Over masser af ting. Og mange af dem formulerer jeg i helt perfekte blogindlæg. Inde i mit hoved. Og de er så geniale, at jeg modstår min trang til at skrible stikord ned, på bagsiden af et dameblad og i mørke. For indlæg der er SÅ geniale glemmer man jo ikke bare sådan lige. Vel? 

Jo, man gør. Når babyen beslutter at nu er det absolut morgen og ikke bare endnu en amme-snoozer, så er alting væk. Jeg er helt blank.

Jeg overvejer at stoppe det der nat/morgen amning. Men jeg gør det ikke. For hun er så glad for det og det fungerer fint. Jeg tror ikke, hun ville sove bedre uden. 

Jeg har læst et eller andet sted, at det her (eller var det i går??) officielt er årets kedeligste dag. Især vejrmæssigt, vil jeg påstå. Det er meget januar-agtigt. Så jeg varmer mig på to tanker:

På lørdag skal jeg til fest-fest. Og ja, jeg er sikkert den ældste, tykkeste og mest mor´erede der kommer. Who cares – jeg drikker det væk!

Og så ser jeg de der programmer med Bonderøven på dr2. Og fornyer min lyst til drivhus, meget plads, høns og billig bolig. Jeg vil have det han har. Ud over at han er virkelig tynd (muligvis fordi han er så selvforsynende at han kun spiser det han selv dyrker, og der gik vist et års tid eller to før de fik geder og dermed kød?), så er han tilfreds. Og selvsikker. Sikkert ikke hele tiden, men han er sådan “min skæbne er mit ansvar” agtig og tager skovlen i egen hånd og foden under eget bord og den slags. Hvad så, om han kommer til at smadre Juno sengen med sin traktor? Han fikser den da bare med lidt spånplade! Dét vil jeg have mere af! Den der “hvor svært kan det være” gå-på-mod spirit. 

Jeg tror, jeg trænger til at genfinde min karakter og så træde i den?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til blank

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.