Blokeringer

Nå, så lider man nok lidt af det der skriveblokering. Jeg kan slet ikke finde på noget. Der er ikke noget jeg har på hjerte, mit barn har ikke foretaget sig noget vanvittigt eller underholdende, jeg laver heller ikke selv noget særligt. Jeg kan ikke finde noget at forarges over og jeg er heller ikke specielt sur.

Hvad nu, hvis det ikke bare er det skriftlige som er blokeret, men selv mit jeg? Jeg er blokeret. Muligvis også på nogens msn, men især her ude i det virkelige liv. Der sker simpelthen ingenting. Jeg føler ikke noget og jeg laver ikke noget og jeg skal ingensteder hen. Køber ikke noget hus, får ikke noget job, taber ikke nogle kg. og får så heller ikke skrevet noget.

Jeg er gået så vidt som til at overveje, at skrive om mit sexliv, bare for at få gang i bloggen igen. Det er ikke noget jeg skriver meget om, men hey – jeg har jo altså et. Er bare rimelige overbevist om, at stoffer ville få et føl på tværs, hvis jeg begyndte at skrive om det. Ikke fordi han har noget at skamme sig over… tvært i mod – der er jo en årsag til, at jeg beholder ham, selv om han er en lidt klaphattet klaphat ind i mellem 🙂 Jeg burde måske skrive om det, om ikke andet så for at udfordre den der latterlige stereotyp om at kvinder har mindre lyst end mænd og især hvis man har små børn osv. Jeg er da sikker på at det gælder for nogen, men for nogen andre af os gælder det altså ikke. Jeg har haft tre længerevarende parforhold, og så det løse, og det har altid været mig som havde mest lyst. Hvorfor skal der i det hele taget være nogen som har mere lyst? Hvorfor? Er det en eller anden pervers form for balance i universet der skal opretholdes? Jeg er i hvert fald ved at kaste op, hver gang jeg hører den generalisering præsenteret rundt omkring, og får en voldsom trang til at råbe; joohhhh, jeg gider GODT!! Bare nævn tid og sted, og så skal jeg satme.. eller, altså, I ved hvad jeg mener, ikk?

Note til mig selv: husk at sige til stoffer, at han ikke skal læse bloggen i dag.

Kæft det er kedeligt at arbejde om søndagen. Vejret tigger om en gåtur ved amagerstrand, og her sidder jeg og henslæber de bedste år af mit liv. Stoffer og Arvingen er taget til søndagsåbent i Fields for at købe nye sko, og den udflugt ville jeg egentlig også gerne have været med på. Bagefter skal de på barselsvisit ved en af specialemakkerne, som har fået barn nr. 2. Hjemmefødsel. Yrrhhh, kuldegysninger.

Har lyst til en tur hjem til fyn snart. Måske skal man bare tage sig sammen og tage med det der tog, når ens specialeskrivende kæreste ikke kan overskue at tage med og køre en i bilen. Og nej, jeg kører ikke selv den bil. I ville allesammen forstå mig, hvis I så den. En 2 årig kan vel i princippet godt sidde nogenlunde stille i 1½ time ikke? Hvis vi tager kiks med, og juice med sugerør. Og slik. Og en spændetrøje.

Nysgerrigt spørgsmål forresten; er der nogen mænd (ud over morfar og stoffer) som læser den her blog? Ku' bare være sjovt at vide?

Ps, STOFFER! Jeg SAGDE du ikke skulle læse blog idag! Hvornår lærer du at høre efter? Nu bliver jeg jo nødt til at straffe dig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

23 Kommentarer til Blokeringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.