Bogudsalg My Way

Nu kan man sige meget omkring kvalitet og lødighed og kultur og alt det gejl, men det vil jeg undlade. Her på bloggen er der som bekendt god plads til det useriøse, det underholdende, det tøsede.

Således også indenfor litteraturen. Fuck Houellebecq og Dostojevskij – mine læsere vil vide, hvad de kan få af billig chick lit! Ja, vi ved godt det ikke er stor kunst, men vi forbeholder os retten til at være ligeglade og le mens vi læser det.

På årets bogudsalg er der flere gode muligheder for at få suppleret sin samling af Chick lit.

Man kan f.eks. starte med Kathleen Tessaro's Elegance, der er en velskrevet og underholdende historie om en pige, der gerne vil imponere sin svigermor, sit arbejde og sin kæreste. Og så en dag finder hun en bog, der kan hjælpe hende med alt det. Jeg har læst den, og jeg kunne lide den. Før 99 kr. nu 39,95.

Elegance

Derefter bør man også købe Pigernes håndbog i jagt og fiskeri, af Melissa Bank. Melissa er amerikaner og historien er meget new yorker agtig, synes jeg. Men Ms. Bank skriver super godt og denne roman er så bred, at folk der normalt synes chick lit er for fjollet, nok ville få en god læseoplevelse alligevel. Den er ikke spor fjollet. Hendes næste roman, Wonderspot (som desværre ikke er på udsalg), kan jeg også på det kraftigste anbefale! Egentlig mere bare lit end chick lit, men I ved, lige så snart noget handler om en kvinde og en mand og noget udvikling i livet, så sælger det mere, hvis man kalder det chick lit og laver forsiden pink. Sådan er verden bare.

Jag og fiskeri

Med små bogstaver står der "forrygende morsomt og kærligt portræt af singlekvinder i 30'erne" – det er ikke løgn. Men jeg synes nu portrættet er af kvinder generelt, og ikke kun de single af dem. Før 99 kr.. nu 29.95.

Pendanten til chick lit er jo så dick lit, ikke? Eller det pænere lad lit. Er man en mand, eller vil man gerne læse om mænd, så kan man overveje John O'Farrel's Det bedste en mand kan få. Jeg begyndte en gang at læse den, men jeg blev afbrudt og har ikke taget den op igen. Hvis nogen kender den så sig til. Der står den handler om "en underholdende lektie i, hvad der sker, når ægteskab, faderskab og modenhed ikke lige indtræffer samtidig". Hvis I spørger mig, så lyder det bare plain sørgeligt, hvis det skulle ske. Men det virker alligevel genkendeligt et eller andet sted?? Før 249 kr., nu 59.

Mænd, tss!

Sidst men ikke mindst, så er det da også lidt sjovt med den her af Belle de Jour, En callgirls intime bekendelser. Måske ikke så traditionelt chick lit, men der er da en stilet på forsiden… Og så er den skæg, fordi den var en blog før den blev en bog. Jeg har læst den, og jeg var ikke sådan "hurra, den bedste bog nogensinde…" men bloggen vandt trods alt en eller anden pris i 2003 for bedst formulerede weblog. Så helt skidt er det ikke. Den er sjov og interessant. I kan også læse Grith's anmeldelse her. Og nej, jeg kunne ikke finde et større billede. Før 249 kr., nu 29.95.

blog-bog

Hvis der er nogen som kender til andre chick lit bøger på udsalg, som jeg har overset, eller som ikke er i mit katalog, så må I meget gerne sige til.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Bogudsalg My Way

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.