Britt, for fanden da!

Apropos nisser så findes de tilsyneladende også i en mere menneskelig form. Først var der nissen fra Ålborg, der sendte mig en pakkekaldender. Og nu bor der åbenbart også nisser i Århus.

Britt, læser gennem fire år og sjælden kommentator, skrev den anden dag om en snak hun havde med sin kæreste. Han ville gerne vide, om hun ville betale for at læse min blog. Det ville hun gerne (men det skal hun ikke). I stedet har hun så sendt mig en julegave! … og det beviser så også, at hvis man har læst med i længere tid, så ved man godt hvad jeg hedder til efternavn og hvor jeg bor. Adressen var i hvert fald rigtig og hun har ikke bedt om den på mail, selv om jeg for sjov opfordrede hende til det…

Heldigt nok var jeg hjemme i dag, fordi Klara klager over sit øre og var med en tur til ørelægen i formiddags. Så da det ringer på døren, regner jeg med at det er posten med den natdragt i uldfrotte, som jeg bestilte til Agnes den anden dag, fra Renleg. Jeg elsker de natdragter fra Engel. Så er der ingen kolde tæer!

ahh godnat 

Og jeg LØBER ned ad trappen, for jeg vil nå den post og have den natdragt inden weekenden, og jeg har også noget post som han skal tage med igen. De afleverede to breve her i går, til en dame på en helt anden vej, med et helt andet husnr. Om jeg fatter hvordan man kan omdele post så sløset???

Nå, men så står han dér, med TO pakker.

Og den anden var denne her:

Og så et helt vildt sødt kort med! Folk er SÅ SØDE! Og det er faktisk efterhånden en af de største årsager til, at jeg overhovedet blogger. Jo, jeg er glad for dagbogsdelen af det, og jeg synes det er sjovt at skrive. Men det sociale – mand, jeg kan slet ikke forklare det for folk, som ikke selv har prøvet det – det sociale aspekt er så mega stort, I drømmer ikke om det. Så når Britt skriver, at hun føler jeg på en sær måde efterhånden er en veninde hun kender, jamen så forstår jeg hende godt. Sådan har jeg det også med rigtig mange andre bloggere, og også med nogle af dem der bare ofte kommenterer og ikke selv har en blog.

Og så skriver Britt, at hun godt kan lide, at der ikke er så meget konkurrence omkring moderskabet her hos mig. Og det er nok rigtigt nok, for jeg er et udpræget IKKE-konkurrence menneske. Jeg går (og kommer tilbage når de andre har udkonkurreret hinanden, og så vinder jeg alligevel).

Meeen, hvis der nu skulle sidde nogen der virkelig har lyst til at konkurrere, så prøv om I kan overgå Britt i julegavepakkesending?!!? Jeg vil vædde med, at det kan I ikke! Britt styrer for vildt! Månedens læser!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to Britt, for fanden da!

 1. Christa skriver:

  Hva dælen er det nu for en konkurrence………… Jeg er absolut heller ikke konkurrencekvinde, men men hvis jeg skal konkurrere, ja, så skal jeg da vide hvad jeg er oppe imod :0) Jeg ælsker at pakke ind, så måske er det her min konkurrence.
  Jeg ved lige hvad Britt mener, jeg har også nogle gange refereret noget “et eller andet” som du har skrevet om, og så kan jeg ikke huske hvem af mine veninder som har oplevet dette “et eller andet”.
  Jeg har også læst din blog læænge. Jeg startede med at læse din dagbog på netdoktor. Synes at det er lidt underligt at følge med i nogle andres liv, når slet ikke kender dem – men du skriver så levende, at jeg opfatter det som at læse en god bog.
  Du og dine må have en skøn jul og et herligt lykkebringende nytår.
  Smil
  Christa

 2. Randi skriver:

  Det var god nok en sød gestus! Det er det der er så fantastisk ved at være en del af det her store blog-fællesskab – at folk jo faktisk vil hinanden det så godt! Jeg synes, at folk er sø søde og opbakkende overfor hinanden i blogland. Skønt!

 3. Ann-Christine skriver:

  Aij, hvor er det bare sødt! Og jeg er helt med på det der sociale su skriver om. Det er SÅ stort. Meget, meget større end man umiddelbart skulle tro og jeg har lært de skønneste mennesker at kende i denne her blogverden.

 4. britt skriver:

  Godt gaven nåede frem. Det var lidt grænseoverskridende at krakke adressen, og jeg får helt røde kinder af at se mit navn på bloggen. Jeg er normalt for genert til at kommentere (også lidt underligt, at jeg kan være genert, når ingen kan se mig, og irl er jeg meget snakkesalig og gemmer mig ikke).
  Som Christa skriver, så synes jeg også, det er lidt underligt, at jeg ved så meget om dig og din familie, og jeg refererer ofte til dig. Men samtidig er det bare så fedt med denne ekstra dimension – dejlige blogland, hvor der er nogen, der sætter ord på meget af alt det, jeg selv går og tumler med som mor, kvinde, kæreste og dertil er der netop en god opbakkende stemning og ret sjovt.
  Så en gave til bloggeren – det er en ny slags give away.

 5. julie skriver:

  Gud ja, den omvendte give-away! 🙂
  Og tak, Britt. Tak. Det fik jeg slet ikke skrevet, i al min begejstring. Jeg værdsætter at du følte dig stalker-agtig og krakkede mig!
  Christa – jeg kan godt huske dit navn. Tænk – så har du læst i 7 år??? Det er da vildt.
  Randi og AC – ja, folk er SØDE! Jeg elsker dem, dem alle sammen!

 6. julie skriver:

  Mmm, morfar, for ellers ville ALLE damerne sende dig chokolade! Det er klart 😀

 7. Marie skriver:

  Totalt sødt…men se hvor sød jeg er, når jeg sender dig dette link fordi jeg ved du elsker Twilight!! Det kunne blive dig, Julie!
  http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=35970823

 8. Katrine skriver:

  Arh! Lucky you! ;-D

 9. bish skriver:

  Hey, melder mig også ind i klubben af “stalkeragtige” typer – jeg “krakkede” dig også for et par år siden af ren nysgerrighed, og fik en længere diskussion om netsikkerhed med en veninde på det grundlag. Jeg har læst /været med siden netdoktor 2003 og sidder til stadighed og undrer mig over hvor godt jeg føler mig underholdt.

 10. Morfar skriver:

  Ak ja det er straffen for at være anonym, de spontane gaver udebliver…
  😀

 11. Anette skriver:

  Hvor er det skønt at læse, når en læser som Britt faktisk rykker på tingene – og gør, hvad vi er mange, der kun når at tænke på at gøre. 🙂
  Gode bloggere giver gode læsere! 🙂

 12. Karen skriver:

  Den der natdragt, hvordan er den i størrelsen? Jeg mener, stor/lille/faktisk det antal cm de angiver. Overvejer at anskaffe en til nyt familiemedlem – men er blank på størrelsen (har jo ikke selv stået med børnetøj og børn der vokser, sådan på førstehåndsbasis) Er det sådan en der giver sig lidt og er nem at have med at gøre? Overvejer en størrelse større end hun er, men på den anden side er det jo heller ikke så anvendeligt hvis hun ikke når at bruge den i vinter fordi den er for stor. Åh, dilemma, dilemma. Jeg forstår ikke børnetøj (indsæt selv panik-smiley her)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.