Buhu

Nåmmen, jeg har faktisk været lidt smådepri i dag. Det er nemlig sådan, at min yndlingsbutik My Shoes, ude på strandvejen, startede før-udsalg i dag. Og jeg har bare ikke råd til sko pt. Slet ikke sådan nogen som de har ude ved dem. Øv. Men okay, deres nyhedsmail lover en masse fine nyheder i foråret, bl.a. Lulu Guiness sko og billigere D&G, fordi de har fyret deres agenter og derfor undergår det fordyrende mellemled. Ikke at jeg er sådan en D&G type. Slet ikke faktisk. Så måske skal jeg bare vente til foråret og håbe på en solgt lejlighed inden da og så investere noget rødt med prikker og åben tå og lidt hæl.

Og så er der jo også det, at næste onsdag er der lagersalg ved Rützou. Og det vil jeg faktisk hellere investere i, hvis jeg skal af med nogen penge i denne md. Hvad jeg ikke burde, men let's face it; I'm worth it, ikke? Ikke?
Caroline har også lovet at introducere mig ordentligt til rødovre centeret, fordi – altså – jeg ved jo ingenting om det center og det ligger 10 min. herfra. KAN jo ikke vedblive at søge mod amager centeret, hver gang jeg mangler noget… 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Buhu

 1. Signe skriver:

  Hej Julie. Du får mig altid til at trække på smilebåndet, når du omtaler din kærlighed til AmagerCentret.
  Jeg bliver efterhånden også gladere, og gladere for det – for det er nu et rigtigt, praktisk center, hvor man kan finde alt lige fra skruer til koste og sjove dimsedutter. Men det er du jo sikkert helt klar over 😉
  Mon ikke Rødovre burde kunne matche det? Krydser fingre

 2. Lone skriver:

  Ved du hvad…der er nogen der har det værre end dig: Jeg har ingen penge OG er 200 km væk fra My Shoes (har lige luret på hjemmesiden…suksuksuksuk)

 3. Malene skriver:

  Hej Julie
  Rødovre Centeret er faktisk et udemærket center, de har de fleste ting man har behov for, og så er der faktisk nogle udemærkede tøjforretninger, det kniber dog med skoene….
  Malene

 4. Carina skriver:

  Hvor hvor hvor er der lagersalg med Rützou?

 5. Maria skriver:

  Det er karma efter min smag – INGEN andre skal ha’ råd til at købe noget, når jeg ikke har !!!!

 6. Kirsten skriver:

  Åh hvor er det synd for dig… Men i det mindste har DU da mulighed for, at der vil ske en forandring i din økonomi, når du nu lige om lidt for solgt den lejlighed.
  Os så er der mig, der efterhånden må erkende, at der bare aldrig bliver penge til hverken at blive en Rützou, D&G eller MJ type.
  Og så er jeg tilmed syg og på arbejde.. snøft..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.