Crocs, nu med støvler?

Nå, men så fik jeg en mail den anden dag. Hej, skrev manden. Din blog er cool. Må jeg sende dig et par sko til dine børn og så kan du bruge det i et blogindlæg?
Ja. Sagde jeg. Sko? Du sender bare! Og hvor blev jeg GLAD for en no nonsense klar i spyttet henvendelse! Jeg er ret træt af de der mails fra reklamefolk, hvor de ikke vil sige lige ud at det de vil have er reklame, og de vil helst heller ikke sige hvad de vil give for det, hvis de overhovedet vil give noget. For det er jo ikke reklame vel? Øh, jo? Det er det.

Men ham her var så enkel og ærlig og sko?? Jamen det er jo normalt en udskrivning i tre-fire ciffer beløbsklassen, så det tager jeg gerne imod.
Og to dage efter kom de her:

20130116-175827.jpg

Det er jo ikke sko. Det er vinterstøvler. Og hold kæft hvor er de lækre! De er lette, varme, stabile og ungerne ville ikke tage dem af igen!? Klaras er str. 37 og det endte næsten i åben kamp, da jeg opdagede, at jeg også selv kan passe dem! Men hun tog dem på og gik med dem indenfor resten af dagen og dagen efter og først i dag blev de brugt udenfor.

20130116-180136.jpg

Agnes’s er superseje og moonboot agtige. Hun vil ikke have dem på i børnehave, men kun bruge dem til Fint. Jeg læste et sted at de kan smides i vaskemaskinen? Er der nogen der ved noget om det? For jeg mangler lidt fakta fra den meget enkle reklamefyr.

20130116-180600.jpg

Jeg ved faktisk ikke engang hvor de kan købes? Kan ikke rigtig Google mig frem til det helt rigtige. Men fede er de!!

20130116-180711.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

19 Responses to Crocs, nu med støvler?

 1. Karoline med K skriver:

  Wow, de er fine!! Min blog er nu endelig reklamemæssigt min igen, så jeg håber da virkelig, at han også ville finde vej til mig 🙂 De ser så nice ud!! Lucky you!

 2. Christine skriver:

  Specielt Klaras er lige mig! Håber du får noget bonus info fra lige ud af posen-fyren 🙂

 3. Susanne skriver:

  Rigtig fine! Er begge par fra Crocs? Er vild med dem med “pels” 🙂

  • thejulesrules skriver:

   Begge par er Crocs, ja. De er virkelig lækre, dem med pels. Meget lette, bløde og varme at have på.

 4. Rikke skriver:

  Ja, ja, vi elsker dem! Fin måde at skabe drama om produktet på =)

  Til næste vinter, kan du få Klaras støvler, da er hun vokset ud af dem ;-D

 5. Anette skriver:

  Tillykke med lækre støvler! 🙂

  Jeg har set dem, og meget andet fra crocs, her: http://www.spartoo.dk/Crocs-b508.php

 6. Astrid skriver:

  Ehhhhh, det havde jeg slet ikke set – det var jo dem, Agnes havde på i dag. Lækre støvler!

 7. Pia skriver:

  Det er nogle rigtig lækre støvler, og hos PiaPia Sko i Tune (PiaPiaSko.dk) kan I få alle mulige Crocs modeller, både vinterstøvler samt andet godt og til børn og voksne.

  Dem med pels er skind, så dem må du endelig ikke putte i vaskemaskinen, men ellers kan alt andet fra Crocs (altså dem uden skind) nemt vaskes i maskinen på 30 grader.

  • thejulesrules skriver:

   Tak for tip Pia. Vi er fortsat meget glade for pigernes støvler og de holder godt, trods sne og slud.

 8. Rune Svenninggaard skriver:

  Hey,

  Til det med, at reklamefolk skriver og gerne vil score en reklame på et af dine indlæg skyldes jo din pagerank (2).
  Jeg er fuldstændig enig i, at man kan jo lige så godt have rent mel i posen og betalingen eller “gaven” kan jo så være produktet. Jeg ejer selv en sko butik på nettet, så ved alt om reklamefolks metoder. De skal skabe flest mulige links på relativ kort tid tit. De kan af gode grunde ikke sende virksomhedens produkter til bloggere 🙂

  Jeg vil dog alt andet lige opfordre dig til, at gøre op med dig selv om du vil lade dig finansere af virksomheder. Det gør mange bloggere og det er ret åbenlyst. Teksterne på siden mister troværdighed og bliver ret påtaget, da “keywords” skal gå igen i teksten osv.

  Men flotte støvler til de små børne ben 😀

  God fredag og god weekend!

  Mangle hilsner

  Rune
  Læs evt. nogle af mine egne indlæg på nedenstående link:
  http://youshoe.dk/blog/

  • thejulesrules skriver:

   Hej Rune. Tak for din kommentar! Du kan tro jeg tænker meget over det 🙂 Jeg er indtil videre blevet enig med mig selv om, at når produktet er noget jeg synes er fedt, som jeg måske alligevel ville have købt og som “passer” til min blog, så er det fint. Og så skal det være noget jeg kan skrive ærligt om, på samme måde som jeg skriver alle andre indlæg. Og så skal det aldrig tage overhånd. Der skal altid være flere indlæg der bare er mig.
   Og som mor til to, så er det bare næsten umuligt at sige nej tak til fede, gode vinterstøvler 🙂 Den slags kan jo ruinere en 🙂

 9. Rune Svenninggaard skriver:

  Det lyder som en rigtig sund tilgang til tingene 🙂 Mit sidste råd må da være, at man skal skrive når man har lyst og ikke fordi man ved andre venter derude. Så bliver kvaliteten bare DET bedre.

  Man skal ALDRIG sige nej tak til gratis sko.
  Du kan jo vinde et par på Youshoes fanside på facebook. Vil ikke linke til den, skal jo ikke fylde din blog med mine links 🙂 Men du kan jo altid søge på mit firma navn hint hint.

  Til slut for idag. Glæder mig til flere velskrevne indlæg fra dig, måske om mode, måske om sko. 🙂

  God aften til dig!

  • thejulesrules skriver:

   God aften 🙂
   Og ja, lysten driver værket. Er også derfor jeg har blogget i 10 år nu 😉

 10. Pingback: Du godeste! 10 års jubilæum forbigået i stilhed?? | Om livet i al almindelighed

 11. De er super fine de Crocs, man skulle næsten tror de havde ansat en ny designer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.