cyklede på arbejde!

Ja, det er en stor ting, så det skal da i overskriften 🙂 Det tog 40 min. i rimelig roligt tempo og det var en dejlig tur. Sådet er jeg glad for, og så kan jeg også komme hjem i aften, uden at stresse efter bussen, som kører kl. 19, lige når vi lukker.
I går fik jeg ordnet en masse ting sammen med Klara. Vi fik afleveret bib-bøger, købt 5'ere til vaskekælderen, købt nye klipklapper til mig, solcreme og vitaminer til Klara, mad til hele familien og ting fra apoteket til mig og mit ansigt. Det var en rar tøse-dag, og jeg elsker følelsen af at få ordnet så meget.
Stoffer var igen ude at lave noget musik. Han har gang i rimelig mange projekter for tiden – bl.a. noget med noget musik til et dokumentarprogram.

Og så fik jeg jo – naturligvis, var jeg lige ved at sige – et brev fra a-kassen, om at de da lige mangler formular dp 127, om at mine barselsdagpenge fra kommunen er ophørt… Lidt sært at de ikke selv kan regne det ud, når jeg nu er startet på et arbejde… har på fornemmelsen, at de fleste kommuner ikke vil fortsætte med at udbetale barselsdagpenge, når folk er startet på job? Det ville da vist være en dårlig forretning?? Nå, men jeg ringede til a-kassen og sagde til dem, at jeg synes de var ret irriterende, når jeg nu havde ringet ind en gang og spurgt, hvad de ville have sendt ind – kunne de så ikke lige have nævnt den her også med det samme?? JOhh, det kunne hun da godt se, men hun mente nok de kunne nå det alligevel, så jeg får penge sidst i august.
Så ringe til kommunen og så be om den dp 127 og den kom så i dag og så sende den ind til a-kassen. jesus, tror de ikke jeg har andet at lave???

Så fik vi også nyheden om, at en af stoffers veninder er blevet gravid, med en af de andre veninders ekskæreste. Hverdagsdrama af format. Men jeg håber nu hun beholder barnet og får det til at fungere med faderen, for det ville være så godt for hende. Og for Klara, med en legekammerat 🙂
De har ikke været sammen så længe, men det havde stoffer og mig jo heller ikke (4 mdr), så vi holder jo på, at det sagtens kan komme til at fungere, hvis man elsker hinanden og man vil det. De har det åbenbart med at gøre pigerne hurtigt gravide i den venneflok…;-)

Iaften skal jeg spise hos Nina, som passer Klara fra 18 og til 20, hvor jeg så ankommer. Stoffer og tony skal til et eller andet sært quiz noget i filmhuset.
nå – jeg er jo på arbejde 🙂

Nårh ja, og da jeg ankom på arbejde her kl. 14, vidste jeg ikke lige hvor jeg skulle sidde – for der stod en kæmpe, flot buket på mit bord – så jeg troede at den nye medarbejder, signe, skulle sidde der. Men så sagde rikke, min kollega, at de var til mig :-)))) som tillykke med at starte på de faste timer, i det faste job, fra i dag af :-))) Søde søde kolleger og enormt flotte blomster!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.