Dagens mavesure kommentarer

Okay, for det første – hende der Mary??? Hvad havde hun regnet med? Man kan ikke bare rende rundt og spille fandango og ride Hubertus jagt, eller hvad ved jeg, iført fuldt og færdigt og GRATIS Prada ensemble, mens man lige klipper nogle snore, bestiger nogle bjerge og redder de sultne masser, sådan 8 uger før forventet fødsel. Der er for fanden da en grund til, at alle os offentlige ansatte går fra 8 uger før termin. Men NÅÅÅRRHH nej, vi er jo også bare nogle crybabies, nogle små slatne gummiarme, som ikke kan holde til mosten og får plukveer af at blande en kande saft (okay, det skete så rent faktisk for mig, der i 5. md.) Velkommen ned på jorden til os andre, Mary, og kan du SÅ lægge dig på sofaen med et tæppe over benene og være normalt gravid! Hvor bliver det ødemer også af???

Og for det andet – hvad har de gang i, henne i de der børnehaver??? Man bliver da helt glad for at ens barn stadig er i vuggestue, hvor der trods alt er lidt mere personale per barn, og rent teoretisk lidt mere opsyn med ungerne. Men nu den der flok i Farum den anden dag… 13 – TRETTEN – børn når at smage på formodet coke før en voksen griber ind. Og hvad gør den voksne? MMM, skal da også lige smage! Endnu en voksen kommer til scenen – hvad gør vedkommende? Giver den første dummeslag for ikke at få de børn til en læge med det samme? Nej, nr. 2 skal da også lige smage. Var de stoned i forvejen, eller hvad? Hvad er det for en tankegang? Det er jo rent held, at det bare var kartoffelmel efterladt af skødesløse spejdere. Og endnu værre i dag – med ham den stakkel i Holbæk. Det er jo ikke engang sjovt. Kan de da ikke bare kigge lidt efter vores forsvarsløse unger?? Eller skal alle og enhver nu bare kunne vade ind på Klaphatte-stuen og gøre hvad der passer dem? Det er simpelthen så rystende og jeg håber nogen fanger den skyldige og ..og … ja, tager livet af ham, egentlig?

Og så den fest på lørdag. Jow, jeg glæder mig da, men helt ærligt. De er jo allesammen i starten af 20'erne og heeeeelt vildt tynde. De har helt 100 asymetrisk pandehår, re-designede genbrugskjoler af eget design og siger ting som "det er bare SÅ nederen" eller "arrjj, ham der fra Grand Avenue er bare SÅ læx!" … Jesus. (ikke fordi han ikke er det, men bare ordet… læx?? Det er jo ikke et ord!) Hvad skal jeg snakke med dem om? Skal jeg sige; "hej, mit barn havde halsbetændelse hele sidste uge, så jeg har ikke oplevet en skid, og det fedeste var den dag, hvor stoffer kom hjem med to japanstænger!" … eller måske vil det passe bedre ind at spørge om de har noget ecstacy? Men vent, det siger de unge sikkert ikke engan, de siger sikkert bare – har du noget E? Eller også er der noget andet som er meget mere moderne nu… måske coke fra farum?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Dagens mavesure kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.