Dagens mavesure kommentarer

Okay, for det første – hende der Mary??? Hvad havde hun regnet med? Man kan ikke bare rende rundt og spille fandango og ride Hubertus jagt, eller hvad ved jeg, iført fuldt og færdigt og GRATIS Prada ensemble, mens man lige klipper nogle snore, bestiger nogle bjerge og redder de sultne masser, sådan 8 uger før forventet fødsel. Der er for fanden da en grund til, at alle os offentlige ansatte går fra 8 uger før termin. Men NÅÅÅRRHH nej, vi er jo også bare nogle crybabies, nogle små slatne gummiarme, som ikke kan holde til mosten og får plukveer af at blande en kande saft (okay, det skete så rent faktisk for mig, der i 5. md.) Velkommen ned på jorden til os andre, Mary, og kan du SÅ lægge dig på sofaen med et tæppe over benene og være normalt gravid! Hvor bliver det ødemer også af???

Og for det andet – hvad har de gang i, henne i de der børnehaver??? Man bliver da helt glad for at ens barn stadig er i vuggestue, hvor der trods alt er lidt mere personale per barn, og rent teoretisk lidt mere opsyn med ungerne. Men nu den der flok i Farum den anden dag… 13 – TRETTEN – børn når at smage på formodet coke før en voksen griber ind. Og hvad gør den voksne? MMM, skal da også lige smage! Endnu en voksen kommer til scenen – hvad gør vedkommende? Giver den første dummeslag for ikke at få de børn til en læge med det samme? Nej, nr. 2 skal da også lige smage. Var de stoned i forvejen, eller hvad? Hvad er det for en tankegang? Det er jo rent held, at det bare var kartoffelmel efterladt af skødesløse spejdere. Og endnu værre i dag – med ham den stakkel i Holbæk. Det er jo ikke engang sjovt. Kan de da ikke bare kigge lidt efter vores forsvarsløse unger?? Eller skal alle og enhver nu bare kunne vade ind på Klaphatte-stuen og gøre hvad der passer dem? Det er simpelthen så rystende og jeg håber nogen fanger den skyldige og ..og … ja, tager livet af ham, egentlig?

Og så den fest på lørdag. Jow, jeg glæder mig da, men helt ærligt. De er jo allesammen i starten af 20'erne og heeeeelt vildt tynde. De har helt 100 asymetrisk pandehår, re-designede genbrugskjoler af eget design og siger ting som "det er bare SÅ nederen" eller "arrjj, ham der fra Grand Avenue er bare SÅ læx!" … Jesus. (ikke fordi han ikke er det, men bare ordet… læx?? Det er jo ikke et ord!) Hvad skal jeg snakke med dem om? Skal jeg sige; "hej, mit barn havde halsbetændelse hele sidste uge, så jeg har ikke oplevet en skid, og det fedeste var den dag, hvor stoffer kom hjem med to japanstænger!" … eller måske vil det passe bedre ind at spørge om de har noget ecstacy? Men vent, det siger de unge sikkert ikke engan, de siger sikkert bare – har du noget E? Eller også er der noget andet som er meget mere moderne nu… måske coke fra farum?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Dagens mavesure kommentarer

 1. Sanne skriver:

  Mary er alien – det MÅ hun være. Det burde i hvert fald ikke være lovligt at bære en graviditet så flot!! Og det er ikke naturligt, det er overmenneskelig eller måske ligefrem ikke jordisk!!
  Men for øvrigt ikke…. så det der med at slappe af?!?! Ved godt at hun deltager i alverdens klipninger af røde bånd og klapper søde børn på hovedet og får blomster i fine buketter, sådan nogle buketter som vi andre kun får når kærester virkelig har dummet sig… men altså – jeg tror ikke at hun pisker rundt og støvsuger Amalienborg eller lige år en opvask inden fætter Frede kommer hjem – Faktisk burde hun have tæt på optimale forhold for at slappe af ganske ofte. Tror i hvert fald ikke at det er et 37 timers job at være kronprinsesse, men det er jo kun gisninger for fucking prins F kiggede jo aldrig til min side!!! ikke en fucking eneste gang nej – fuck hvor var jeg ellers bare blevet en fucking god dronning!!!
  Børnehaverne vil jeg ikke give et ord om – det er simpelthen sygt!! Og dem i skoven, ja det har jeg vist ytret min mening om.
  Ha en god fest!! Og du kan jo altid snakke om at du kender én der var lige ved at blive kronprinsesse…. Du må godt sige det!!

 2. Julie skriver:

  Og apropos aliens, så kan jeg – ved hjælp af min nye blog-spion – se at der stadig er folk som kommer forbi min side via celinedion.dk! Det er da intet mindre end fantastisk – sikken reklame den debat var! Skal nok namedroppe mine tætte forbindelser til kongehuset på lørdag, sanne…

 3. ~R~ skriver:

  Har hele tiden troet den der prinsesse-graviditet var fup. Da aldrig set så lille en perfekt graviditets-mave, på en tasmansk dame, så langt henne. Men nu siger alle så at hun har været på et ægte hospi med ægte sammentrækninger i livmoderen, så er der vel noget om det!? Og måske jeg i grunden bare ikke kender særlig mange der har været gravide. Og slet ikke nogle fra Tasmanien.
  Om ikke andet…feeeeest! Altså uden at kende dig, så er det da en temmelig læx taske du har dig dér, og temmelig læx’e sko. Og hvad ved de unge asymetriske mennesker som du ikke ved? At ham fra Grand Avenue er lækker? Tss..ved du jo også (kan jeg læse mig til). At Pede B. vandt det der fight night-battle-halløj? So what. Hvem gider vide dét? Det bedste er jo at du har en yndig lille datter at komme hjem til når festen er forbi. Hvad har dem i start-tyverne når de vågner søndag eftermiddag? Tømmermænd og amerikanske serier i tv, er hvad de har……hvilket er FINT hvis man er i start-tyverne og alt det (vil nødig have alle start-tyverne på nakken jo)

 4. Liza skriver:

  Hej Julie. Det lyder som om du har det godt. Dejligt 🙂 God fest – én med IQ som dig skal nok forstå at more sig med sådan en flok unge mennesker i start- 20´erne 🙂 Ikk´?? :-))Hø hø…..:-)
  Knus fra Liza, som ikke rigtig har noget at gøre på ND længere. Tror jeg er vokset fra det efterhånden….

 5. julie skriver:

  Altså… når man har været til sådan en reel fest, så ville jeg faktisk hellere komme hjem til tømmermænd og seriesøndag og noget morgenmad kl 13 fra McD… i stedet for til en energibombe der står op kl 7 sharp og vil underholdes og rååååber og laver den ene lorteble efter den anden. Af samme årsag skal hun også sove hos sin moster. :-)Hvilket næsten er den bedste del af sådan en fest – at sove længe dagen efter…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.