Den foreløbige plan

Lørdag.

12.15 Barn afhentes af to mostre og en søster og fragtes i god ro og orden til Fyn.

12.30 Jeg ankommer til Magasin.

15.00 Jeg er hjemme igen og tilbereder tapas, mens jeg lægger ansigtsmaske og har hårkur i (benene blev vokset i dag. Kan kun anbefale www.smuk.dk på det varmeste! Jeg har tænkt mig at lægge ret mange flere penge på det sted!)

16.00 Kristoffer ankommer til hjemmet. Duften af tapas slører hans sanser, så han ikke bemærker at jeg ikke har gjort rent eller ryddet op, og at der står 3 store Magasin poser i entreen. Han bliver mødt med et glas champagne og et klap i måsen.

17.00 Vi ankommer til den der nye sushi biks på Christianshavn og han har lovet at smage et stykke. Vi skal bare have en lille omgang.

17.30 vi står på Langebro og er skuffede over at solen ikke bare går ned nu. Valgfri tillægs-oplevelse; stoffer falder på knæ og hiver en kæmpe sten frem og proklamerer, at jeg er hans livs lys, centeret i hans galakse og at han håber, jeg vil gøre ham den ære at gøre en ærlig mand ud af ham. As if.

18.00 Vi ankommer til The Carribean, hvor vi skal have noget med hummer og/eller brødfrugter, samt en hel del af deres drinks som er så fantastiske at de også kan gøre det ud for dessert. Muligvis nyder vi middagen sammen med Maria og Siv, som er på vej i byen. Vi vil ikke med.

21.00 Vi er hjemme igen og har på vej hjem lånt mindst 2, helst flere, film som vi gerne vil se. I hvert fald den der Crash og så nogen andre. Jeg laver varme popcorn og henter resten af champagnen og tapas'ene i køleskabet, mens stoffer lægger madras og dyner ind foran tv'et. Og tænder nogen stearinlys for en god ordens skyld.

23.00 Censureret action.

Søndag

11.30 Vi vågner friske og veludhvilede helt af os selv, efter en ubrudt nats søvn. Stoffer henter morgenbrød og avis, mens jeg… er lækker under dynen. Også et stort stort ansvar. Derefter nyder vi avisen og croissanterne i fred og ro, og når rent faktisk at få noget af kakomælken uden at lyn-smug-drikke den før Klara.

13.00 Vi ser måske noget mere film, eller serie eller Klovn på dvd.

15.00 Vi kører til Fyn for at hente Klara hjem og for lige at se på en bil, min fars mekaniker har fundet til os.

Mandag – vi vender hjem med stil, og den grimme ambulance-delfin-rustvogn-pavens bil er en saga blot. Nu kører vi ligeså smart som vi er.

Den opmærksomme læser vil bemærke, at mad har en central del i den her plan. Det har jeg ingen god undskyldning for. Det forekommer mig bare, at være en vigtig ingrediens ved enhver hyggelig lejlighed. Og der har vi så forklaringen på, hvorfor jeg ikke taber mig. Nogen sinde. Og hul i det – til gengæld hygger jeg mig. Hvad tror I? Holder planen? Jeg ved godt, det er ret meget mad, på et ret stramt skema… Men vi kan jo bare være åbne over for afvigelser, ikke? Impulsivitet er i orden. Hvis vi nu f.eks. kommer forbi en pølsevogn eller noget.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Den foreløbige plan

 1. Maja skriver:

  Haha, fantastisk plan! Det skal nok blive en god weekend!

 2. Sarah skriver:

  Hej Julie
  Hvis I alligevel er i det område, kunne I også ofre lidt ekstra på maden, og spise på Restauranten – Den ved siden af Front Page http://www.aok.dk/infosites/939/4.html
  – Og så kunne I tage drinks på Carribean bagefter.
  Det koster lidt mere, men min erfaring fra de 2 steder siger mig, at det helt afgjort er det værd! Kh.

 3. Lone skriver:

  Sushi feder da ikke, og med al den censurerede aktivitet, så bare gå til den. Du skal oparbejde lidt energilager til det 😉 Det er afgjort en skønnere aften end jeg har udsigt til.

 4. kriss skriver:

  Lyder som en TIP TOP i orden plan du der har banket sammen! – og hvad hulen mad ER da noget centralt. Se fx mit møde i Fuckholm, det blev pludselig meget bedre da der blev serveret semlor kl 14 – eller var det en kombination af at mødet skulle slutte kl 15 og der dermed bare var en time til vi måtte gå?

 5. Sanne skriver:

  Det lyder som en holdbar plan (læser du det jeg skriver nu??? :o)
  God fornøjelse i aften, i morgen og resten af tiden… Og som svar på dit: Du skal vist helt tilbage til 18. feb. for at læse første afsnit om Klud, ja jeg overhaler stort, men jeg har altså ikke mobilen endnu – den gamle er dog nede på kun at kunne modtage og sms’e nu og det altså kun hvis den er i opladeren så jeg håber på snarlig udskiftning. Måske skulle jeg lave en nyhedsbrevsservice???
  God weekend

 6. karin skriver:

  Kære Julie
  Min eneste kommentar er ikke så meget til maden, som tanken om at holde sig vågen i flere timer foran fjernsynet med godt med alkohol indenbords. Det er muligt, at I ender med at bytte rundt på et par punkterne 🙂 Eller også er du bare i meget bedre træning end mig, hvilket heller ikke kan udelukkes 🙂
  Ha’ en fantastisk weekend!
  KH
  Karin

 7. Julie skriver:

  I princippet har du ret Karin, men vi bæller jo ikke. Vi nyder. Og vi er måske og i lidt bedre træning, trods alt 🙂 Ellers er jeg villig til at slække på tidsplanen og bytte rundt på punkterne.

 8. Lommen skriver:

  Nå, hvordan gik det så? Lyder i hvert fald som en hyggelig plan. Min eneste anke er, at den muligvis rummer lidt for mange planer over hver en detalje. Aner ikke, hvordan du er skruet sammen, men visse mennesker (især kvinder, tror jeg) har så travlt med at forestille sg alt muligt på forhånd, at de faktisk ikke helt kan nyde selve øjeblikket og hurtigt bliver skuffede, når ting ikke bliver, PRÆCIS som de havde forestillet sig… Sådan håber jeg ikke, det er for dig. Glæder mig til at læse om det! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.