Der blev sagt juleFRED!

– men ingen af mine rådne unger har tilsyneladende hørt efter? Mand, de er irriterende i dag. Har seriøst lyst til at stoppe den ene ned i halsen på den anden, drikke mig fuld i den juleakvavit stoffer har fået fra sit arbejde og åbne alle(s) pakker selv. Kan sagtens se for mig, hvordan jeg ville sidde der, midt i en stor bunke flået gavepair, skeløjet og snøvlende, men lykkelig og afslappet, når stoffer kommer hjem. Kan man forære sine børn væk til de fattige i anledning af julen? Hvis nu en lille lavindkomstfamilie har svært ved at nå hele vejen rundt om træet? De må gerne få de tilhørende gaver med til hver barn – det skal da ikke være en økonomisk byrde for dem. Og eftersom ingen af børnene hverken vil spise eller sove, så får de da ingen problemer med det.

Hvis det ikke var fordi jeg endnu ikke har fået mens efter fødslen af Agnes, ville jeg virkelig mene, at jeg er pms. Jeg er så anspændt, at jeg har fået en gigant myose i skuldrene og hver gang jeg snerrer af babyen kan jeg mærke myosen vokse. Men helt ærligt, hun kan da bare SOVE! Hvor svært kan det være?

Sov. Spis. Leg. Man skulle da ikke bede mig om det to gange. Så nemt som at klø sig i bagdelen.

Og som om det ikke var nok udfordring i sig selv med en 10 mdr. gammel pilfinger, der ikke vil sove eller spise eller lege, men kun sidde på arm og/eller RÅBE, så havde jeg jo også lovet Klara at vi skulle bage brunkager i dag. Dejen var slået op jo. Men prøv lige at udstikke en milliard grise, graner, engle og geder og damer med den ene hånd, mens du jonglerer minibrokkerøv med den anden. Og så skal de skide kager jo ikke bage mere end 5-10 min. pr. plade, så der skal hele tiden være en ny klar og ind og ud af ovnen osv. STRESS. 

Er det ikke bare typisk, når man nu havde planlagt at hygge sig? Ligesom de der par der tager på ferie og ender i skilsmisse, fordi ingen kan leve op til de planlagte niveauer af hygge og romantik.

 Opdatering: kl. er 23.28 og pt sover de allesammen. Pt blev der sagt. Og jeg ser den der film Mean Santa med Billy Bob Thornton. Og det slår mig, at så sur som han er og sådan som han taler til den der dreng, hvis hjem han crasher, det er præcis sådan jeg har haft det i dag. Jeg har også haft lyst til at råbe fuck og shit i hver sætning – en samtale mellem Klara og jeg kunne have forløbet sådan her:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UwfaxZcLW0w&hl=en&fs=1]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Der blev sagt juleFRED!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.