Det blev en mojito.

Jeg havde jo så meget mynte i haven. Og Irma havde lys rom på tilbud.

Det var en virkelig hyggelig aften. Sjov, afslappet, rar, hyggelig. God mad, godt selskab, gode drinks (cosmopolitans, mojitos, brandbiler – dog ikke lige min smag – smoothies med vodka, asti m.m.)

Efter mad og de første drinks spillede vi rock band på xbox´en og så lidt sing star. Men det var hyggeligere at snakke. Man kommer temmelig vidt omkring i emner, når man er sådan 7 kvinder på slap line, må man sige. Ikke kedeligt.

Omkring kl. 2 var jeg så træt at jeg hellere ville sove, og så fik jeg en 7 årigs seng og sov sødt til omkring 7, tror jeg, hvor jeg begyndte at vågne og ligge og forsøge at sove igen. Jeg glæder mig virkelig til den dag, hvor man begynder at kunne sove tungt igen og ikke er så vant til at skulle vågne tidligt med en baby.

Efter et bad og et glas vand drønede jeg hjem, skiftede tøj og tog så videre med hele familien til pinseskovtur med stoffers familie og deres venner. Vi sad et sted ude i Brøndbyskoven hele dagen. I skygge, med mad og volley og freesbee og snak og en enkel sommersby cider.

Da vi kom hjem spiste vi restemad, ude på altanen. Og legede i haven, plantede, ordnede, hyggede med hængekøje og dukkevogn. De børn er bare så søde. Og faldt SÅ nemt og hurtigt i søvn. Klart nok, med sådan en lang og varm dag, udenfor.

Vi nupper lige endnu en i morgen, ikke?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Det blev en mojito.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.