Det der med jordens undergang…

Jeg har egentlig taget en omsorgsdag i dag. Jeg har to, for Agnes, som skal bruges inden nytår. Og jeg havde tænkt mig at bruge den i dag på at få købt nogle julegaver.
Men kan det betale sig?
Hvis de der mayaer har ret, så slutter verden som vi kender den i morgen. Men spørgsmålet er, om den går helt i stykker, eller om den bare ændrer sig markant – men på en måde, hvor der stadig er brug for julegaver?
Jeg er jo nok nødt til at tage chancen og bare bruge de penge. Især fordi børnene får endnu mere brug for gaver, hvis de skal bo i kælderen sammen med mig, i længere tid.

Ellers flytter vi et bibliotek, på arbejde, igen. Det skulle gerne være sidste gang nu. Og jeg er færdig med Vampire Diaries, sæson 3, og meget deprimeret over det. Og vi har købt en ny bil. Helt ny. Sprit. Den kommer i starten af januar, og det er ikke en dag for tidligt, for den gamle larmer mere og mere. Den nye er en Skoda citigo. Den kan køre 24 km/literen og koster 550 kr./året i vægtafgift. Det er meget smartere med sådan en, når man kører så meget som jeg gør.
Jeg er også i gang med at lave en særlig julegave til en af mine yndlings ex-bloggere. Dem har jeg et par stykker af.

Bare et billede på ugen der snart er gået

20121220-090320.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Det der med jordens undergang…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.