Dolls Walls julegave

Jeg kan lige nå et indlæg mere, inden al strømmen går og hver mand må kæmpe for ham selv.

Det bliver lidt mere om underholdning.

Jeg vil godt anbefale dette link, som slår fast med syvtommersøm, hvor fuldstændig nyttigt og komplekst internettet er. Jeg kommer til at savne det, i verden efter Bodil. Katte vs. mænd – et uløseligt dilemma!

Og så har jeg pakket nogle flere gaver ind i dag. Agnes får et tilbygningssæt til de der Dolls Walls, som jeg før har skrevet om. Hun er virkelig glad for dem, og bruger dem til alt muligt byggeri, så det virker passende med lidt tilbygning, nu hvor de er kommet i flere farver end lyserød.

Tak for det, ellers. Jeg er pænt stor fan af unisex. Især når man har sådan et barn der bare gerne vil bygge. De fleste byggesætagtige ting er meget meget drengede eller meget meget pigede. Da jeg var barn synes jeg den slags bare var træfarvet. Eller alle mulige farver. I dag er det et issue og man skal lede efter det i særlige gange, i forretningerne, som er indrettet til enten det ene eller det andet, og så går man måske glip af noget fedt, hvis man ikke også er opmærksom på at lede det andet sted.

Egentlig tror jeg hun ville blive glad for en hammer og nogle søm og noget træ… men så skal vi have bygget et værksted først, for ellers ryger mine trægulve i svinget.

Jeg kan ikke skrive noget om hvad Klara får, for hun kan læse og ved alt om Google og blogs. Så dér tager jeg ingen chancer.

Nå, men god storm til dig. Skynd dig at julegaveshoppe på nettet inden strømmen går. Og mens der endnu er strøm, kan du oven i købet følge @StormenBodil på Twitter. It´s alive!

Dette indlæg blev udgivet i Humor og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Dolls Walls julegave

  1. Pollyanna skriver:

    Har du tænkt på, at dette måske er apocalypsen?

  2. Sanne skriver:

    Hvor det bare tarveligt af at kaste sådan et dilemma efter os lige inden både strømmen og verden går af lave! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.