Dolls Walls – Agnes tester nyt legetøj

Agnes, det heldige asen, har fået lov til at teste Dolls Walls, som er noget nyt legetøj der er kommet på markedet.

Jeg faldt første gang over det på facebook et eller andet sted – efterhånden er det jo der man får alle sine nyheder? Og det slog mig, at de her Dolls Walls var en vildt god ide og rigtig skægge, og så huskede jeg hvordan jeg selv byggede barbiehuse i hele mine forældres entre, med bøger som vægge og skotøjsæsker som himmelsenge (det kræver bare fire nogen lunde lige lange bambuspinde og så lidt pænt papir om æsken).

Så jeg skrev til de venlige opfindere, og tilbød mit uskyldige barns kompetencer som testleger. Der var positiv respons, og i går kom pakken så. Og i dag blev der leget igennem. De her vægge er lavet af meget kraftigt pap, og så kan man samle dem som man selv synes, med de lyserøde plastik dimser der følger med. Og det hele kan pakkes i en fin lille kuffert der er nem at tage med rundt, så man kan bygge sit hus hvor som helst. Det er lidt de samme kvaliteter som ved Lego. Man kan bygge op og bygge om i en uendelighed.

Agnes var meget begejstret, og der gik ikke mange minutter før storesøster gav efter for legetrangen og også var med. De brugte hele eftermiddagen på det. Jeg lyttede med ude fra køkkenet, og sneg mig ind og tog et billede nu og da, og det var en fryd at høre dem bruge deres fantasi og skabe rollelege når de er bedst, med hvad de nu kunne finde og bruge som møbler og tilbehør i deres nye hus. Der dukkede ting op, som jeg ikke engang vidste de stadig havde, derinde på værelset.

Det eneste svagt negative jeg kan finde på at sige om Dolls Walls er, at det er meget lyserødt. Men det har Agnes bestemt ikke noget problem med. Jeg tænker mere, at det kan afholde drenge fra at lege med husbyggeriet og det er da lidt en skam. Men der bliver eftersigende løbende udviklet på produktet, så det kan være fremtiden bringer en unisex model?

20130307-211106.jpg

20130307-211131.jpg

20130307-211142.jpg

20130307-211159.jpg

20130307-211215.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

7 Responses to Dolls Walls – Agnes tester nyt legetøj

 1. Kian Kestler skriver:

  Fantastisk legetøj – viser det til min unge dame – måske er det noget for hende.

  Jeg “byggede” også Barbie huse ligesom du gjorde. Alt kunne bruges – papæsker, propper, lyseduge – you name it.
  Min søster og jeg brugte timer på det og nogle gange var byggefasen selve legen – vi gad ikke lege med det når vi var færdige med at bygge. Havde du det også sådan?

 2. Anne Christine skriver:

  Argh. Hvorfor har jeg ingen piger, overhovedet? Alle mine krea-tøze-instinkter går i hujende juble-beredskab når jeg ser de billeder.
  Det var lige sådan noget jeg lavede af papkasser, med møbler af brugte taperuller, tændstikæsker og fantasi. Og sådan en kæmpe tapetbog som vi havde fået engang, så alting var tapetseret med storblomstret mønster.
  Og vi lavede mad til beboerne af modellervoks.
  Hvor kan man købe det, hvad koster det?

 3. Marie-Louise skriver:

  Det er da lige noget for den snart fire-årige. Og hun vil elske farven!! 😉 Mormor må på sagen, så er fødselsdagsgaven i hus. Jeg byggede også huse – brugte helt vildt mange lommetørklæder og små tørklæder som gulvtæpper. Og huggede min bror’s duploklodser og byggeklodser til vægge. Og den der himmelseng får jeg da helt lyst til at afprøve omgående. 🙂

 4. Pingback: Tip til dig | Om livet i al almindelighed

 5. Pingback: Dolls Walls julegave | Om livet i al almindelighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.