Drømme

Hvis nu jeg fik et af de der jobs jeg har søgt i Nyk. F., så kunne vi købe det her hus, og lægge så mange kontanter ind i lånet, at vi ville kunne sidde for samme månedlige ydelse, som vi i dag giver for den her gamle 2 vær. på 4. sal… Det er da tankevækkende. Og der ville stadig være penge tilbage til nye møbler og lidt maling.

Huset

Hvad venter du på, Julie, spørger nogen nu. Jeg venter på et job. Mindst en af os skal have en normal indtægt.

(tryk på billedet for at se hele salgopstillingen. Det er oven i købet med smeg komfur, så jeg ville føle mig helt hjemme!)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Kommentarer til Drømme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.