en hemmelig beundrer?

Mandag eftermiddag ankom en enorm buket tulipaner. I mit navn og uden afsender. Teorierne er mange, men min absolutte favorit er den om, at buketten er fra en af mine gamle hemmelige elskere (de er ikke gamle mænd, det er bare længe siden jeg har haft dem), som nu har læst på nettet at jeg måske snart er ledig igen, og som lige vil komme forest i køen, hvis nu der bliver åbent for en ny 🙂

as if…

den er sikkert fra min søster, eller en af jer netveninder. Men flot er den og hjulpet har den også, på en sær måde. Mænd er meget mærkelige.

Så har vi købt en reol mere, og bestået IKEA-testen. Ens forhold kan da ikke være helt til rotterne, når man kan samle en kæmpe reol uden overhovedet at blive uvenner over brugsforvirrigen og de 237 ukurrante skruer? Vi hyggede os faktisk med det og kom først i seng kl 02, men nu er stuen også meget mere ordentlig. Så mangler vi bare en sovesofa, og så kan det andet værelse laves til børneværelse.

Har haft dejlig dag, med cafetur med maya og solfyldt eftermiddag. Har følelse af at det hele nok skal gå, men den har jeg jo haft før…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til en hemmelig beundrer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.