En stor dag i Forks

Så er det i morgen. New Moon udkommer på dvd. Jeg tror NOK vi er nogen, der har set frem til den dag.

Jeg har personligt bestilt Bellas Box, som er fuld af ekstra materiale og merchandise, og den kom faktisk med posten i dag, men jeg var jo ikke hjemme, fordi pligten kaldte eller noget andet åndssvagt med mit levebrød, så nu ligger den nede på posthuset og jeg henter den så snart de åbner i morgen!

Der er en twilight kuglepen i. Og et armbånd. Og en masse andet. Og filmen da, selvfølgelig. Med ekstra scener og interview og klip fra den kommende Eclipse.

Men den anden dag, da jeg kom hjem, lå der en helt anden pakke til mig. Jeg har en ven, der hedder Johanne og som læser med fra Washington DC. Det er skægt med Johanne, for hun har læst min blog i mange år. Engang havde hun selv en blog, men da boede hun i Nuuk og skrev om det. Så flyttede hun til Kbh. og fik en baby og i den anledning mødte vi så hinanden via netdoktors babyklub. Det var da jeg fik Agnes. Og så følte Johanne at hun allerede kendte mig ret godt, fordi hun havde læst med i mange år. Og jeg kendte også godt hendes blog og så sad vi pludselig dér, på en cafe, og var højgravide men slet ikke rigtig fremmede. Det er da skægt. Så fik vi de babyer, legede lidt med dem, og så flyttede Johanne til DC for at være herresej med et karrierejob i verdensbanken. Imponerende. Og nu sidder hun derovre og læser med igen/stadigvæk, og ved I hvad?

Så står hun nede i sin lokale amerikanske kiosk af en art. Og så ser hun noget. Og så tænker hun på mig, køber det og sender det til mig. Fantastisk. Andre mennesker er fandme fantastiske og jeg elsker når der sker sådan nogle fantastiske ting. 

SE her:

– og det er da så sandt som det er sagt. Tusind tak, Johanne. Jeg har slet ikke lyst til at spise dem, fordi de er så fine!

Og samtidig med at New Moon er ude på dvd, kan man nu nyde den første trailer for Eclipse. Uha, der er alt for længe til d. 30.6.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hsCmfYEXDHw&hl=en_US&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1]

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Kommentarer til En stor dag i Forks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.