Endelig sol!!

Og hvor perfekt, for i dag vil vi tage i zoo sammen med maya/iris og kathrine/johanne. Og så er det jo min sidste fridag for en md. Jeg er ikke spor trist, for det bliver fedt at arbejde igen. Og fra august skal jeg jo kun arbejde 2 dage om ugen og Klara er hjemme sammen med sin far endnu, så hun er også glad. Vi har stadig ikke fået vuggestueplads, men vi står nr 5 og 8, så jeg tror vi får til august.

En anden god ting ved solen er, at man bliver i meget bedre humør. Og at Klara igen kan sove ude på sin altan. Det er hun altså meget bedre til, end inde i soveværelset. Hun falder meget nemmere i søvn og sover gerne mere end 3 timer udenfor. Når hun må sove inde, så skriger hun længe før hun overgiver sig til søvnen og hun vågner nogen gange efter 1½ time og er så pyldret resten af dagen. Det hader jeg – det er så fjollet.

Nå. Men i dag tager vi i zoo og jeg får endelig endelig købt det årskort. jeg fik penge til det i fødselsdagsgave af svigerfamilien. Så kommer det jo også Klara til gode.

Og så håber jeg ellers bare på sol på søndag. Det går fremad med fødselsdags planerne. Indtil nu bliver vi omkring 30, de 10 er børn, så vi kan ikke være i lejligheden, hvis det regner. Ikke så godt i hvert fald…

Og mange tak for lykønskningerne omkring mit job. jeg er også ret lykkelig for det, og synes jo det er helt perfekt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.