Er der nogen?

Nå.

Så sidder man her. Det er fredag aften. Min kærst´ er taget på landet med sin gruppe af musikfyre. De skal lave noget video og måske musik. Man kan nok også godt regne med, at de drikker lidt øl. Måske deler de bare en. Kasse.

Det er mod al forventning lykkedes mig at få børnene til at sove uden særlig meget ballade. 

Så nu sidder jeg her i min sofa, med slik og blåbær og mac og mobil og dankort og hindbærjuice. Bare det mest essentielle indenfor rækkevidde. Og keder mig.

Jeg har ghost-shoppet børnetøj og for flere tusinde kr. stof. Når altid lige at lukke browseren inden jeg trykker på køb. Jeg har facebook og nd og msn og sms´er, men jeg keder mig alligevel. Hvor er folk henne? 

Og den der Ledsaget udgang på tv2 er faktisk ikke så god. Jeg kan ellers godt lide Erik Clausen. Men åbenbart kun i De Frigjorte og Den store badedag.

Hvad laver I?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Er der nogen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.