Fredag

Nå men jeg glemte at skrive, at du kan vinde et eksemplar af den uhyggeligt gode franske krimi Alex. Skriv en kommentar, hvis du er interesseret i det. Jeg kunne rigtig godt lide den, og jeg har ellers haft nok af krimier i nogen tid. Men den her er spændende uden at pensle alt blod ud i detaljer. Og jeg kunne lide tvistet omkring hvem er egentlig offeret og hvem er forbryderen?

Hvis du mangler mere fredagsbog vil jeg anbefale dig den nye med Kate Atkinson, Liv efter liv. F A N T A S T I S K bog! Originalt plot, afsindig velskrevet, spændende, rørende og tankevækkende. Udkom her d. 22.5.
Den handler om en pige der bliver født og så dør hun. Og så bliver hun født igen, og dør. Født, dør. Hun lever det samme liv igen og igen, træffer andre valg, går andre veje, oplever andre ting. Men lever i bund og grund sit samme liv. Den starter i 1910 og går hen på den anden side af 2. verdenskrig. Jeg elsker den! Og tanken om, hvad nu hvis… Hvis jeg åbner den dør? Går den vej? Er det så bare en omvej og jeg ender samme sted? Eller ender jeg i et helt andet markant anderledes spor?
Det er slet ikke så forvirrende som det måske lyder. Det er godt!! Læs den!

20140524-203615-74175714.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

23 Kommentarer til Fredag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.