fridag

Klara og jeg holder fri i dag. Om lidt kommer den gamle rytmikfraktion og alle deres børn. Nogen af dem har fået barn nr. 2, så der bliver i alt 6 børn i min lejlighed. Er lidt nervøs for det flotte tapet på Klaras værelse…

Har stegt bacon og lavet pastasalat siden kl. 8 i morges og sidder nu bare og venter.
Jeg synes, der var et eller andet, jeg ville skrive, men nu kan jeg ikke huske det.
Efterårets koncerter er hjemme. Jeg skal til Hush, Teitur og Tina Dickow. Hvis der er nogen som kender til en koncert jeg burde se, men som jeg har overset, så må de endelig sige til.
I morgen skal jeg afsted på børnekultur seminar hele dagen. Det er på Louisiana, så jeg har høje forventninger. Beth Juncker (kendt personlighed indenfor børnebibliotekskredse) skal holde oplæg, og nogen andre kommunefolk, så forhåbentlig bliver det interessant og lærerigt. Og forhåbentlig er der helt vildt god mad.
Kristoffer starter på sit nye arbejde på torsdag. Spændende. Og godt. Men også lidt øv, at vi nu skal til at være ligesom alle andre børnefamilier, og skal stresse rundt, og Klara skal afleveres tidligere end hun plejer (som er 9 ca.) og hentes senere end hun plejer (som er 15.30 ca.) Nu bliver der mange dage som er sådan noget 8-17 noget, som andre børnefamilier lever med. Godt jeg stadig har en fridag om ugen.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til fridag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.