Gå på biblioteket!

Fik lige læst politiken i frokostpausen. Kæmpe artikel om danskernes kulturforbrug. Chokerende at læse, at så mange som 33 % af befolkningen aldrig går på biblioteket!!! Jamen kan I da så komme afsted med jer, mennesker!

For det første, går I glip af en hel verden. I kan låne alting! Romaner, digte, faglitteratur om hvad som helst, aviser, tidsskrifter, magasiner, cd'er (selv om ham brian der kalder sig kulturminister gør hvad han kan for at ødelægge den ordning, med sin 4 mdr.'s karenstid), plader, bånd, lydbøger, pc-spil, playstationspil, playstation2-spil, gameboy spil(nogen steder), xbox spil(nogen steder), puslespil, leg og lær materialer, bøger for døve, bøger på fremmedsprog, billedbøger, fantasy, tegneserier, alting! Og findes det ikke på dit bibliotek, så har bibliotekaren pligt til at skaffe det, om muligt, fra et andet sted.

Vi tysser ikke engang på folk mere. Man må lege og le og snakke, og her hvor jeg arbejder må man også tale i mobil.

Og for det andet – hvis I ikke går på bibliotekerne i stor stil, så sparer de os væk en dag. Og tror folk kan ordne det hele selv over nettet. Og det kan folk ikke – folk har brug for folk som mig, der bringer orden i kaos.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Gå på biblioteket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.