Gaveregn

Ih, Julen er faldet tidligt i år! Vi er blevet noget så begavede herhjemme.

Først – en længe ventet og højt ønsket ting – sengerandsskjuleren til Agnes. Måske nogen husker, at jeg havde købt en dejlig stor sengerand, der kan stå selv og ikke vælter rundt, men at de lyserøde og lyseblå farver på den var alt for skrigende til mig og min indretning? I stedet for at sælge den og købe en ny og mere slasket (ubrugelig) model, fandt jeg Lis. Eller faktisk fandt hun mig… men hun er et fund, det er sikkert.

Lis har sin egen biks på Karlssons Kludeskab, og en fælles forkærlighed for Liberty stoffer bragte os sammen, bragte mig en sengerand og bragte Lis på vanviddets rand. Men til sidst lykkedes det og alt er godt som ender vel og den slags. Og her er den så. Sengerandsskjuleren, et kommende arvestykke her i familien. Små blomstret sort stof med patchwork blomster i forskellige Liberty og liberty-lignende stoffer. Og nej, den bliver ikke sat i produktion, skulle jeg hilse fra Lis og sige (selv om, hvis I spørger mig, kunne hun sælge dem for mindst 1000 kr. og inde i Creme de la creme a la edgar ville de være grønne af misundelse!)

udefraindefraindefra

Agnes tester den:

test 

Hun overvejer nøje, om den føles helt rigtig….

hmmm 

JO! Den ER pragtfuld!

wiiii 

Hun kigger ned i den… er den mon OK der også?

hmm 

JO! Den er ALLEtiders!

hurra 

TAK Lis, fra Karlssons Kludeskab. NU kan Agnes sove igennem uden farve-fremprovokerede stressreaktioner.

Ja. Og hvis nogen har bemærket de små hæklede dyr, som Agnes så lykkeligt klemmer, så er det en anden gave vi har modtaget med posten. Fra vores hemmelige nisse. En pingvin, en gris, en elefant og en skildpadde. De er NUSER og vi bowler med dem.

dyr 

Sidst men ikke mindst, så holdt vi Lille Jul i går, med min søster. Fordi vi ikke skal fejre den Store Jul sammen i år. Hun gav Klara en perlemors-lilla harmonika. Det er fandme kun mostre der kan slippe afsted med den slags… men okay, Agnes elsker Klaras nye musik og danser lystigt på sine knæ til de skingre toner. Jeg fik et gavekort til en øko ansigtsbehandling (og det er den bedste gave til mødre på barsel, for ikke alene får man en øko ansigtsbehandling. Man får også en time + – helt for sig selv! Og det er nærmest gave nok alene.)

I dag har Kristoffer også fødselsdag, så der røg lidt flere gaver ind på den konto. Hurra for december!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

19 Kommentarer til Gaveregn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.