Glædelig jul

Ja, jeg er stadig døv, mine børn er stadig sure og sneen falder stadig tæt.

Måske er det smerterne der taler, men jeg synes ikke, jeg rigtig er i stemning i år. Jeg synes heller ikke, det er lykkedes mig at indføre nogle hyggelige traditioner – det er som om alle modarbejder mig. De børn gider fandme ikke hygge, de vil hellere skrige og kommandere rundt med mig. De er sultne med 20 minutters mellemrum, men de nægter at indtage noget der mætter ordentligt. 

Nå, nu skal jeg jo ikke smitte nogen med mit lunkne humør. Det skal nok gå. Når flæskestegen kommer på bordet og lysene bliver tændt i træet, så slapper alle nok lidt mere af og så bliver vi RIGTIG lykkelige. Ikke? IKKE??

Det er meget ulig mig det her. Jeg elsker jul. Jeg elsker hele konceptet. Det er nok bare svært at rumme alt og alle, når man har ondt og ikke kan høre ordentligt. Det er som om det hele runger inde i hovedet på mig nu, og hvis mere end en taler ad gangen, så kan jeg slet ikke få noget ud af det. 

Nå. Pøj pøj med det. Håber du får LIGE hvad du ønsker dig. Jeg har personligt allerede fået så mange gaver, at jeg ikke kan overskue det. Tager billeder rask væk, men får altså ikke vist alle de fine ting frem før efter jul. 

Glædelig jul og et lykkebringende nytår til dig og dine. Tak for året der er gået.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Glædelig jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.