Greven af Montenegro i trafikken

Jeg VIDSTE bare, at ham Greven var ude på noget!!! Nu har han sq kuppet hele landet… Læs mere her.

Nå men ellers havde jeg en helt fab morgen, hvor mine bilnøgler først var væk – og jeg vidste bare, at det var Klara som havde gemt dem! Indtil stoffer fandt dem oven på elmåleren, og så ved jeg, at han er synderen, for det er altid ham der ligger ting oven på elmåleren.

Dernæst var der vejarbejde ikke færre end 3 steder på min vej gennem byen. Ikke særlig logistisk smart, vil godt klage til vej og park over det. Kunne de ikke tage et sted af gangen, i det mindste? Og det der ude i starten af Frederiksundsvejs tunnelen, det er da helt til grin. I knap en uge nu, har en enkelt mand i orange vest moret sig med at flytte rundt på omkring 400 orange kegler og sådan en vogn med en stor blinkende pil. Han laver ikke andet. Der foregår intet vejarbejde og hver morgen står keglerne på en ny måde, sådan at der kun er en kørebane åben. Men der sker ikke noget i dem som er afspærrede. Intet. Er han i arbejdsprøvning, eller hvad? Eller er det en form for privat initiativ fra hans side, for at reducere trafikstøjen på Bellahøj??

Faktisk kunne jeg sagtens gå hen og blive sådan en rigtig bilist. Jeg sidder allerede nu og kommentere højlydt på de andres kørsel. I morges tog jeg f.eks. mig selv i at hvæse til den blå bil foran mig "så slut dog for helvede op, din latterlige brøndby-fan!" – og det er altså ikke ment som en generel fornærmelse mod Brøndby fans, men han havde sådan nogen nakkestøtte betræk i sin bil, som der stod Brøndby på. Så den var helt berettiget. Andre gange skærer jeg tænder på motorvejen, hvis folk nøler. "Du skal da for saten ikke begynde at parkere HER!!" snerrer jeg så, selv om jeg godt ved, at ham foran ikke kan høre mig.

Det jeg hader allermest, det er, når jeg er ved at overhale og kører en del mere end de der 110, fordi jeg er ved at overhale altså, og så kommer der en eller anden båtnakke op bag ved mig, som også gerne vil overhale, men som tilsyneladende synes jeg nøler med mine 130 i timen (ca. ikke) og derfor ligger helt oppe i min popo og presser mig. Og så kommer vi forbi den overhalede, jeg trækker ind, og så trækker ham presseren ind foran mig, og sætter farten NED!! Jamen, hvad havde han dog så, så travlt for?? Og 3 sekunder efter må jeg så overhale ham også, fordi han er sådan en spassernar.

Dør folk tidligere, evt. af noget stressrelateret, hvis de har været meget bilist? Jeg føler mig temmelig anspændt nemlig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Greven af Montenegro i trafikken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.