Groundbreaking news!

Søndag d. 25. maj – præcis et år efter at hun blev undfanget (!!!) rullede Agnes fra mave til ryg 3, læs TRE, gange i træk. På et tæppe i sin mormors have.

Vi var nemlig på fyn i weekenden, for at hente vores bil, som har været hos vores mekaniker, fordi en ældre mand var kørt ind i siden på kristoffer. Tss, mænd.

Og fordi vi var på fyn, skrev jeg ingenting om melodi grand prix eller royalt bryllup. Ærligt talt, så så jeg heller ikke ret meget af nogen af delene. Alt hvad der ikke enten er dyb søvn eller mad rager mig en papand.

Derfor går jeg også i seng nu. Inden det går galt. Aj, det er løgn, for det er faktisk allerede gået galt. Der skete det, at jeg bagte mig en plade boller. Af for gammel gær og for lidt mel. Og nu er der kun 4 tilbage. Så hej med jer. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Groundbreaking news!

 1. Annette skriver:

  Jeg har taget beslutningen – ikke mere bagværk, ikke flere lækkerier fra Irma. Nu er det hård diæt, ja, så hård den nu må være, når man ammer… Mælken er alligevel stærkt på retur. Og jeg er ikke tilfreds med min selvskabte ammepude på maven – jeg kan næææsten ikke rulle fra mave til ryg på grund af den ;-). Men tillykke til Agnes! Jeg må ud at gå mig nogle laaaange ture med mit nyfunde bling-bling til baby – den nye Dazzle, Silver Cross klapvogn. Og har du set min nye blog -skal lige lære funktionaliteterne at kende, så den kører ikke helt i 5. gear endnu, men det gør den forhåbentlig snart. Knus

 2. kirsten skriver:

  Hej Jullie
  Synes godt nok også du går og gemmer dig lidt på det net her. Savner at msn’e med dig..
  Stort tillykke med Agnes’ venden.
  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.