Har været til FEST!

Så så man lige Maya og jeg tage til fest.

Som et par primitive rovdyr, sluppet løs efter måneders, okay års, fangenskab, gik vi direkte efter hovedforsyningsåren – BAREN. Vi trådte ind ad døren, hilste på vært og værtinde (fordi de havde rejst sig og kom hen og gav knus) og derefter gik vi uden spor tøven i gang med at mikse to store GT's i baren, der belejligt nok stod lige indenfor døren.

Alt i mens vi kæmpede med isterninger og citronskiver, trådte et par gæster mere ind ad døren bag os. De havde så tilsyneladende en helt anden strategi, for de gik med det samme i gang med at gå rundt og give hånd og hilse på alle de tilstedeværende… Nårh ja, ok, sådan kan man naturligvis OGSÅ vælge at gøre det… det var først, da vi så dem komme ind og gøre det, at det gik op for os, at det jo også var en fremgangsmåde, man kan benytte sig af, ved ankomsten til en fest… Og nok egentlig også en måde, der ville fremstille os som lidt mindre desperate alkoholikermødre.

Nå, men vi fik de gode pladser i den japansk inspirerede sofa uden ben (laaang historie) og så fik vi i et sundt og naturligt tempo vederkvæget os ved indtil flere GT`s. Alt i mens vi konverserede en lovende ung mand, der havde en særdeles slående lighed med David Bowie. Ved ikke om andre også kunne se det, eller det bare var os og vores letpåvirkelige alkoholhjerner? Vi blev trods alt på intet tidspunkt fulde nok til at spørge ind til det, så vi ved ikke, om det rent faktisk var David Bowie?

Så snakkede vi ellers med værtinden om hendes Ph.D. – ja da, jeg har meget meget kloge venner! Men da hun begyndte at bruge ord som normativ og interorganisatorisk, lod jeg maya overtage den snak og vendte mig i stedet mod en anden pige, og fortalte hende alt om mit nye job. Hvad jeg er sikker på, hun virkelig værdsatte…

Det var en rigtig god fest, som foregik tilpas langt oppe nord for Kbh. til at alle drikkevarer var gratis, men vi tog tidligt hjem pga den lange transport. Lidt trist, når man nu endelig var ude og ens svigermor var sammen med ens barn og sov på sofaen, men under alle omstændigheder en dejlig og sjov aften.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Har været til FEST!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.