Hvad er det allerbedste køb i USA?

Hvilket beautyprodukt? Hvilket tøj? Hvilken ting til børnene? Hvilken dims jeg end ikke aner findes?

Hvad skal jeg panisk lede efter, på de få fridage?

Hvilket stormagasin i NY er det fedeste? Macy´s fordi de er billigst? Saks fifth avenue fordi de har Marc Jacobs tasker?

Bare sig hvad jeg skal, så jeg ikke ender med ingenting, fordi jeg ikke kan beslutte mig. Og I var så vildt gode til det, da jeg var i London!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

18 Responses to Hvad er det allerbedste køb i USA?

 1. Mette skriver:

  Marc Jacobs-butikkerne (!!) på Bleecker – lige ved siden af Magnolia Bakery. Barnes & Noble på Union Square – KÆMPE og må være eldorado for en bibliotekar. American Apparel… bare fordi! Sephora fordi de har Rosebud-læbepomade til 6 dollars (!!) og Ole H. til halv pris. Essie neglelakker til ingenting… sikkert også i Sephora. Redken shampoo i 1 liters flasker til 20 dollars!

 2. Mette skriver:

  Og forresten: køb ikke noget på 5th Ave. Det er SÅ dyrt der… eller….nogle ting er. Converse er fx dyrere dér!. Okay måske er det kun Converse… aner det ikke… men DE er i hvert fald.

 3. Line skriver:

  Macy’s er aldeles uinspirerende og alt for stort… Soho har virkelig gode gader til gengæld – bare hyggeligt og godt sted at spotte celebs (ihhhh)…
  Hilsen Line

 4. Stine skriver:

  Cremer, cremer og cremer. ALT inden for parfumeafdelingen er SÅ meget billigere. Ren, Ole Henriksen, Origins osv. er ca. halv pris af de danske.
  God tur.

 5. Irene skriver:

  Aveda er simpelthen for lækkert – der findes en butik (ikke stor, men SKØN) på Grand Central Station!
  Jeg syntes heller ikke Macys var så fantastisk – men der er billige mærkevarer.
  Til gengæld ELSKEDE jeg SOHO!!!!! Bloomingdales har jo en afdeling i SOHO også og så kan du spise din frokost på det SKØNNE sted Mercer Kitchen, som ligger lige på hjørnet ved Apple Store (altså den i SOHO)
  I Soho er der også masser af virkeligt lækre butikker..
  For at opsumere:
  SOHO og Grand Central og jeg elsker altså også Sephora!
  Og jeg mener altså virkelig at frokosten på Mercer Kitchen er fantastisk!!

 6. Mette skriver:

  På min liste er: Gaps cardigans i merino-uld. Carmex læbepomader. North Face jakke model Grace. Og makeup og bøger og blade – og tøj generelt… så tarveligt, at man nu kun må have én kuffert med!

 7. Mette skriver:

  Oh – og Benefit makeup. Fordi det er gode produkter og indpakningen er så fin, så fin!

 8. ulla skriver:

  Helt klart Sephora. Morgenmad på The grey dogs coffee på Carmine Str. Super hyggeligt lille sted, med gode pandekager:-) Purl ville jo være et must hos mig, er vist flyttet til Mercer street, stor ny forretning. Stof, garn, Liberty, L.Æ.K.K.E.R.T.
  The fashion district ville også være på listen, Moods, tænk hvis man mødte Tim Gunn…uhh, make it work!
  Ellers bare gå rundt en masse istedet for subway, så støder du ind i alle mulige sjove, fede, unika fund:-)
  Arrgghh gid det mig.
  God tur:-)

 9. julie skriver:

  I looove it! Thanks you guys!

 10. Ida skriver:

  Bloomingdales – mht sko er især afdelingen i Soho (på Broadway) super fed, og med tøj er den på 59st (eller er det 57st?) bedst.
  Thompson Street i Soho er virkelig fed, masser af vintage deluxe og funky små butikker. Spis evt på Kitty Chai (http://www.kittichairestaurant.com/) når dagen er omme, god thai mad – men indretningen er SÅ funky!! Fortsæt shoppeturen op og ned af Prince og Spring St. Og skal du have mere lir, skal du tage til East Village, især mellem 9th og 11th street fra Ave A – 2ave. Der er også et utal af fede små restauranter.
  Hvis vejret er ok når du er der, så skal du indtage en drink på en helt fantastisk rooftop bar 230Fifth (både navnet og adressen – google eventuelt). Man ser direkte ind i Empire St og det er ret imponerende.
  🙂
  mange hilsner fra en der lige har tilbragt et år i byen (og gerne vil tilbage asap)

 11. Anna skriver:

  ja hvis jeg var dig ville jeg springe et stormagasin over, tage på museum og måske til en gudstjeneste i Harlem, det er virkelig en oplevelse. ( det er nok kedeligt i en shopaholics verden?) 🙂

 12. julie skriver:

  🙂 Ak ja, Anna, sådan kan man ændre sig, når man flytter til udkantsdanmark? Jeg mindes nu nok en tid, hvor du kunne stå mål med selv de bedste af os! Men ja, vi skal nok se på nogle museer også. Hvis vi får tid – vi skal jo se så mange museer og biblioteker på arbejdsdagene.

 13. Irene skriver:

  546 Broadway, New York, NY 10012 USA
  Her SKAL du ind
  Det er uld / bomuld / kashmere cardigans, strikketrøjer, halstørklæder i L A N G E baner. Den ligger lige i nærheden af Bloomingdales i Soho!

 14. Julie skriver:

  Rejseplan til Purl er printet ud! Det bliver dyrt!

 15. manna skriver:

  Jane iredale makeup
  Stoffer….altså dem man sy i, og garn og andre lækre sager (du SKAL da i Purlsoho butik) SKAL blev der sagt
  Lyder langt ude men goodys ouchless hårelastikker (uden de der metal klips)
  Anthropologie (ELSKER den butik)

 16. Takashimaya skriver:

  Barnes and Noble på Union Square, Clinique, Ren osv (ville også meget gerne Benefit, men er på en eller anden måde for bleg)
  For tøj: Century21 (http://www.c21stores.com/location_manhattan.html). Vær der tidligt. En af de få butikker der åbner før 11-12 tiden. og http://www.inanyc.com/

 17. Berfi skriver:

  Woodburrys common!!!!

 18. Maria skriver:

  Lille praktisk ting, med stor effekt. ThermaCare, Therapeutic HeatWraps. De fremstilles i USA, og jeg har ikke set dem herhjemme. Man får brug for dem ved hold i nakken, ondt i ryggen, ondt eller bare kold som is. Kom en af dem på, og du bliver gennemvarmet i 12 timer, og dine muskler siger “ahhhhhh”. Det gjorde mine sidst, jeg ikke kunne dreje hovedet og måtte vende hele kroppen for at se på noget. “Se der over, der går Jude Law!” vende, vende, vende…for sent, han nåede at dreje om hjørnet.
  Nå, den slags sker jo ikke i Langsted, så jeg gik ikke glip af noget, men man ved jo aldrig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.