hvor ondt!

Så kom den sommer måske endelig – og naturligvis, fordi jeg skal sidde på arbejde til kl. 20 i dag. Hvilket vil sige, at jeg er først hjemme kl. 21. Hvilken igen først gik rigtig op for mig, da jeg sagde farvel til Klara nede i vuggestuen i formiddags, og sagde; vi ses i aften. Og så gik det op for mig, at det gjorde vi nok ikke. Hun sover da, når jeg kommer hjem.

Men mødre må helst ikke tude i vuggestuen så jeg smilede og kyssede og vinkede som gjalt det mit liv og så pakkede jeg den ned i en kasse og lagde låg på.

Så tog jeg hjem og ryddede lidt mere op og så kom der en fotograf. Jeg siger jer, der har aldrig nogensinde været så pænt hjemme hos mig. Ikke et stykke legetøj på gulvet, ikke så meget som en brugt ske i køkkenet og ikke en vasketøjsbunke i syne. Billederne kommer nok på nettet i morgen, hvis sagen ellers er klar til det. Meget spændende, om ens usle hjem kan præsentere sig som noget salgbart online. Men så må folk jo huske, at det ikke er sofaen de skal købe og heller ikke den grimme bordovn i køkkenet. Note til selv – husk lige at få smeg ovnen repareret snarest. Igen.

I morgen skal vi møde underboen på det nye sted, og hvis hun ikke er narkoman, alkoholiker, skingrende sindssyg, opdrætter fritter og/eller hunde, kleptoman, pyroman, operasangerinde eller erklæret børnehader og satantilbeder, så tror jeg nok vi skriver under i slutningen af ugen, eller starten af næste. Med overtagelse 1.6.

Yes. 1.6. Ja, det er lige om lidt. Men så får vi sommeren med derude og kan gå i gang med drivhus og legehus og har også god tid til at ordne de vægge og el osv. Og hvad der nu måtte dukke op af uforudsete morsomheder, i sådan et gammelt hus. Hør lige mig – drivhus!!! Sommer i egen have! Er næsten flyttet! Havde vi – helt ærligt – nogensinde troet at det virkelig ville ske? Ikke rigtig vel? Og så går det lige pludselig så stærkt. Men sådan er vi åbenbart bare. Når man først har fundet noget godt, så skal man ikke spilde tiden. Ligesom dengang vi blev gravide efter 4. mdr. og fik et barn lige da vi havde kendt hinanden i et år. Ak ja, det var tider.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til hvor ondt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.